WOOF WOOF – Velkommen til TITUS !

WOOF WOOF – Velkommen til TITUS !

adoniz.dk kan idag byde velkommen til Titus som nyt brand i shoppen. Det gør vi med et produkt som vi har kigget på længe og haft et stort ønske om, at kunne tilbyde.

Titus kommer fra England og lever dermed op til alle europæiske standarder. Derudover er Titus et stærkt brand, med et bredt kvalitets sortiment, selvom det ikke er så udbredt i Danmark endnu.

Woof

Det produkt vi kommer til at lægge ud med er Titus Puppy Tail Pro – og er virkeligt en lækkerbidsken til alle jer puppy players derude. Der findes et væld af puppy haler på markedet – nogle med buttplug, nogle er bare show haler der sættes udenpå tøjet eller i et harness – og kvaliteten er vidt forskellig.

Som en del af vores overordnede strategi med i år at sætte ekstra fokus på puppy play og kunne tilbyde et stærkt sortiment til de mange danske pups derude, ville vi gerne starte ud med at gøre lidt ekstra for jer. Derfor vakte der også vores interesse da vi så Puppy Tail Pro fra Titus.

Titus Puppy Tail Pro

Puppy Tail Pro er nemlig ikke bare en puppy hale – men en puppy hale med indbygget buttplug og vibrator. Den kommer i to størrelser Small og Medium, har en ribbet ende for ekstra stimulans, også som den mest fantastiske feature vibratoren, der får halen til at vibrere samtidigt med, at den stimulere din puppy indefra.

Vi er virkeligt ekstatiske over dette produkt, der ikke alene nok er det mest spændene produkt på hele pup scenen lige nu – men også giver et både realistisk look og feel til det hele. Du finder halerne her: Small og Medium. 40 og 46 mm. og forresten oplades via USB stik.

find produktet her

Du kan finde Titus Puppy Tail Pro ved at klikke på dette link .

Husk at bruge vandbaseret glidecreme sammen med din hale – adoniz.dk anbefaler Aqua fra Pjur, og du bør også overveje at købe en flaske sex legetøjs rengøring med til den. Hvis du passer godt på din puppy tail har du mange timers god kvalitets tid i den.

Så WOOF WOOF – Velkommen til Titus !

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *