WOOF ME !

puppy play er en mere og mere populær fetish

WOOF ME !

Pup play er både en livsstil og en fetish. I fetish sammenhæng hænger pup play tæt sammen med BDSM miljøet og dominans og underkastelse. Hvis vi kigger imod især Storbritanien, Frankrig, Holland og Tyskland så er pup play en ekstremt hastigt voksende festish og også en fetish, der trækker mange til BDSM miljøet som normalt ikke ville have været en del af det – men også i Danmark vokser pup play miljøet og hvis man har sin gang i BDSM og homokredse (OBS puplay er ikke bundet til en bestemt seksualitet) vil man kunne se at flere og flere tager pup play til sig, også herhjemme.

Men hvad er så pup play ? Well…det er når den ene part ( den dominerende ) påtager sig rollen som Handler eller trainer, ejer og den anden part (den underdanige) tager rollen som dennes hund. Pup play kan helt afgjort udføres uden udstyr, hvis bare indlevelsen er tilstede – men som med alt andet fuldender udstyret klart oplevelsen.

Pup play er helt afgjort en fantastisk start på BDSM miljøet – fordi det er en langt mindre intimiderende måde, at lege dominans og underkastelse på end hvis man bliver spændt op på et kors og overhældt med flydende stearin. Det er helt sikkert også en af årsagerne til, at pup play tiltrækker så mange nye aktører til BDSM miljøet. Der er også noget sødt og uskyldigt ved at transformere til en sød lille hundehvalp.

Som med alt andet fetish play kræver pup play en stor andel indlevelse og de fleste hvalpe opbygger med tiden personligheder, der kan ligne deres menneske personlighed – men langt oftest ikke gør det. Den stille og generte dreng bliver således ofte fræk og udfordrende som hvalp og det er jo bla det fetish play gør – giver os mulighed for i trygge rammer at udleve andre sider af os selv end dem vi keder os til døde med i hverdagen.

Hvor kan jeg finde mere information eller connecte med andre pups og handlers ?

Der er en del internationale communities på nettet, på facebook f.eks. grupperne Pups & Handlers og No Pups Left Behind samt websiderne Pupplay.info og Puppypride.social samt en del grupper på chat appen Telegram. Hvis du kender andre grupper og communities som du gerne vil anbefale må du meget gerne skriv dem i kommentar feltet herunder.

Udstyr ? Pupplay er et spørgsmål om mindset og indlevelse. Det er derfor ikke afhængigt af udstyr men udstyr gør det både, bedre, sikre og sjovere. Du bør absolut sikre dig et sæt knæbeskyttere da det er hårdt for dine knæ at tilbringe dagen på alle fire uden nogen form for beskyttelse. Derudover kan puppy mitts til dine hænder være en god ide , både for at beskytte dine knoer, fordi at det ser skide godt ud og fordi at det er skide frækt – mitts gør jo også at du ikke kan bruge dine hænder til at pille ved ting du ikke skal pille ved. Dernæst vil en maske være en rigtig god ide – start med en billig maske indtil du finder ud af om pup play er noget for dig og opgrader så senere til en god kvalitets maske i læder eller neopren. Derudover kan du udbygge med halsbånd og hundesnor, dogtag og made og vandskåle.

Adoniz.dk har et pænt udvalg af pup play udstyr og mere kommer til hen af vejen. Du kan finde pup play kategorien her. Puppy Play er noget vi kommer til at satse stort på i 2020. Vi forventer i løbet af februar at kunne præsentere dig for nogle helt fantastiske knæbeskyttere.

FIND DIT PUPPY PLAY UDSTYR HER:

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.