Watts the safeword tager pulsen på Cellmate !

watts the safeword tager pulsen på cellmate

Watts the safeword tager pulsen på Cellmate !

Watts the safeword som er en af de mest populære Youtube kanaler om Kink har i ånden af social afstand taget pulsen på nogle af de sex hjælpemidler, der virker bedst for lang distance sex. Bag Youtube kanalen står Pup Amp og hans daddy porno instruktøren Mr. Christopher.

I årevis har de to gennemgået sex og kink i alle afskygninger på en humoristisk men samtidigt seriøs form, været en fantastisk repræsentation for LGBT miljøet på video platformen.

Iblandt de hjælpemidler, de giver allermest fokus på er vores store topsælger CELLMATE – der giver dig mulighed for at kontrollere din sub på lang distance. Med hjælp fra Bluetooth og WIFI kan du bestemme om din sub skal være låst nede eller låst op og dermed om han må få en orgasme eller ej.

CELLMATE er gået hen og blevet ekstremt populært og er et af de produkter vi hele tiden sender ud af døren. Derfor syntes vi også, at det var virkeligt sjovt at Watts the safeword havde produktet med i deres video – og vi besluttede at den måtte vi dele med jer.

Hele videoen kan ses herunder, sammen med alle de andre tips som Amp og Mr. Christopher har til sex på afstand. Der får du også et rigtigt godt indblik i hvordan det høj teknologiske pik bur virker.

Køb det vi taler om her:

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.