Vi knalder på afstand

sex trods Corona

Vi knalder på afstand

Her ca. en måned inde i Lockdown, tager vi pulsen på det sociale samvær og det sexuelle menneske.

Vi får det at vidde igen og igen – vi skal holde afstand. Vi må ikke have tæt kontakt med andre mennesker og vi skal ikke forsamles i store grupper. Årsagen kender vi alle sammen – udbruddet af Covid-19 virus. Men, hvad så med intimitet, sex, nærhed ? Skal vi bare lade det gå fløjten ?

I kølvandet på Covid-19 pandemien opstod Social distancing bevægelsen – og selvom det jo er godt ment, så ramte den alligevel lidt hus forbi. Sådan nudging mæssigt virker den godt. Den er ikke til at tage fejl af, den er nem at huske og den rammer lige ind i noget af det vigtigste vi har – vores socialliv.

Men Social distancing er også et begreb der hurtigt kan få en effekt som ikke er ønskværdig. Vi vil faktisk gerne slå et slag for mere social nærhed til gengæld for mere fysisk afstand. Det, at vi skal holde os væk fra mennesker rent fysisk er hårdt nok i sig selv. Socialt samvær er trods alt et af vores mest basale behov. Sex og intimitet ligeså.

Derfor – hold nu fat i kontakten til dine sexpartnere, din kæreste som du måske ikke bor sammen med, og alle de venner og kollegaer der betyder meget for dig – men gør det på afstand !

En ting er jo, at det jo nærmest kan føles som om, at vi er blevet spærret inde i vores egne hjem – for at begrænse smitten og sådan er det naturligvis nødt til, at være – men følelsen af at være spærret inde kan udover angsten for sygdommen sammen med en social isolering være virkeligt usundt. Vi er om noget et flokdyr og har brug for nærhed intimitet og samvær med andre mennesker.

vi knalder på afstand

Man skal ikke bevæge sig meget rundt på nettet før man finder udsagn om, at det er vores moderne tilværelse, der er skyld i den situation som vi står i lige nu. Det kan der muligvis være noget om – det skal vi ikke tage stilling til her – men lidt komisk i det perspektiv så er det ihvertfald også vores moderne tilværelse der kommer os til gode under lockdown.

Teknologier som Skype, Facebook Live, Zoom, FaceTime og lignende kan jo være med til at sikre at vi rent faktisk kan være sammen på afstand, og alligevel får en social sammenhæng. Vi kan se og tale med hinanden uden at være sammen – endda uden den store teknologiske forståelse.

Men disse teknologier kan også være det der kommer til, at redde dit sexliv, hvis nu du er single eller ikke bor sammen med din kæreste.

Løsningen hedder masturbation eller selvtilfredsstillelse – og i kan faktisk gøre det sammen på afstand. Masturbation har altid været omgærdet af sådan lidt nedladenhed. Der har altid ligget sådan lidt en undertone omkring masturbation at det er forbeholdt teenagere der endnu ikke har turdet prøve “the real thing” også desperate mænd der ikke kan få noget.

Men det er på tide at give slip på de her misinformerede tanker. Masturbation er smukt, det er samværet med og tilfredsstillelsen af dig selv – og husk at du skal kunne tage dig af dig selv, før du kan tage dig af andre. Men det er også en fantastisk måde at lære din egen krop at kende på og finde ud af hvordan den fungerer og hvad du reagere på – hvilket i sidste ende gør dig langt bedre i sengen.

Hvordan kan du så bruge masturbationen under Corona isolationen ?

Frem med telefonen eller computeren, læg dig et sted hvor du føler dig godt tilpas og tryg og lav en aftale enten med den kæreste du ikke bor sammen med, eller en af de partnere som du plejer at have sex med, og tilfredsstil jer selv sammen, imens at i ser og hører hinanden. Enten ved bare at kigge, eller i kan f.eks. også fortælle hinanden hvordan i skal gøre det. F.eks. kan du fortælle din partner hvor og hvordan han skal røre sig selv imens at i lejer og omvendt.

Ved at tilføje lidt sexlegetøj bliver det hele endnu mere interessant – Vi kan f.eks. anbefale Vibro Plug, eller Falex som hhv. en lækker butt plus og en luksus prostata vibrator til at klare den sag. En lækker masturabator som Tenga Air Tech Twist er også et rigtigt godt hjælpemiddel i den situation. Et andet godt tip til at spice masturbation på afstand op kan også være at lægge dig på eller røre ved materialer som du tænder på, f.eks. læder, latex eller lign.

God fornøjelse – og husk nu at være sociale uden fysisk kontakt !

Photo by Dainis Graveris on Sexual Alpha

Varer vi anbefaler når du knalder på afstand:

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *