Oxballs Finger dildo

Oxballs finger dildo

Oxballs Finger dildo

DKK 399,00

Oxballs Finger dildo er en helt anderledes måde at stimulere dig analt på, sammen med din partner ! Luk op for en helt ny oplevelse !

Tilgængelighed: På lager Varenummer (SKU): 97 Kategori: Tags: , , , , Brand:

Beskrivelse

Oxballs Finger Dildo:

Lad din hånd glide ned i handsken, stræk og bøj 3 forskellige gummi bløde dildoer, der når DET punkt som ingen anden dildo eller vibrator kan.

Finger dildoen er en blød gummi handske designet til at gøre dine fingre til den ultimative hul udforsker. 2 fingre i hver dildo betyder mere stræk og mere bøjning til at finger stimulere hvor du helst vil have det.

Oxballs har transformeret en rippet pegger form til en handske med en glat svampe hoved dildo og en nubret tommelfinger.

Disse strækbare vedhæng er perfekte til leasing og til at gnubbe rundt om hullet eller bare at få den helt rigtige rækkevidde til det perfekte stimulans punkt.

Finger dildoen er lavet af Oxballs signatur materiale FLEXtpr™ så det strækker og passer stortset enhver størrelse hånd, giver mere længde, og længere rækkevidde for mild berøring og dyb penetration hvis du ønsker det. Du får fuld kontrol og kan bruge hver dildo hver for sig, men den er også fantastisk til dobbelt penetration hvis du skulle ønske det.

Egenskaber for Oxballs Finger Dildo:

Fremstillet af super blød, strækbar FLEXtpr™ med tilpas fasthed til nem penetration.
3 forskellige dildoer med forskellige teksturer for at skabe en unik følelse med hver
eneste indtrængen. Blød, puffy materiale der kan strækkes ud til at passe dig og smelter i med din hånd som en ekstra hud.

Info:
Original design copyright OXBALLS®
FLEXtpr™ sikker, stærk, ikke giftig og ftalat fri.
Glidecreme: Vand eller silikone basseret.
Pleje: Vask efter brug i varmt sæbe vand, lad den lufttørre. Opbevar legetøj seperat fra andet legetøj. Vi anbefaler åndbar stofposer eller bomulds sokker.

Dimensioner:
Total Længde: 24.13 cm
Finger længde: 7.62 – 12.07 cm
Total bredde: 10.16 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Vær den første til at anmelde “Oxballs Finger dildo”

You've just added this product to the cart: