LOAD fra MisterB

DKK 45,00DKK 134,00

Fantastisk dejlig hvid og cremet hybrid glidecreme, der ser ud som og føles som dit sperm og kan bruges sammen med kondomer og sexlegetøj i alle materialer.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , , , Brand:
Ryd

Beskrivelse

Mister B LOAD er en fantastisk hvid og cremet glidecreme, der ser ud som – og føles som – din egen sperm. Mister B LOAD er en hybrid glidecreme, den perfekte blanding imellem vand og silikone. Silikonen i Mister B LOAD sikre en silkeblød og langtidsholdbar virkning, og vandet sikre at det er nemt at vaske af. 100% kompatibel med kondomer og sikker at bruge til sex legetøj i alle materialer inkl. silikone, latex, metal, gummi, neopren, stof og meget mere. Den er desuden pletfri og blødgør din hud.

Derfor er Mister B LOAD en glidecreme til alle formål, og alle lejligheder, uanset om det er for at forlænge din elskov, at opgradere din leg med sexlegetøj eller forbedre din masturbation.

Det at den ligner og føles som dit sperm tilfører en fed dramatisk tilføjelse til dine erotiske aktiviteter.

Mister B LOAD er ikke testet på dyr men godkendt af filthy pigs J.

Indeholder:

Aqua (Water), Glycerin, Propylene Glycol, Cyclomethicone, Sodium Acrylate / Acryloyldimethyl Taurate, Dimethiconol, Isohexadecane, Polsysorbate 80, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, CI77897, CI19140

Yderligere information

Størelse

30 ml, 100 ml., 250 ml.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Vær den første til at anmelde “LOAD fra MisterB”

Sammenlign