Fetish Pads (Pakke med 15 pads)

DKK 299,00

IDEEL BESKYTTELSE TIL: SLINGS, SENGE, TÆPPER, PARKET GULV, OG BIL INTERIØR !

 

 

Tilgængelighed: På lager Varenummer (SKU): 140 Kategori: Tags: , , Brand:
Se kurv

Beskrivelse

 

FETISH PAD er perfekt til sex der ikke nødvendigvis er helt rent, både for at sikre god hygiejne og beskytte dit sengetøj, gulv m.m.

En pakke FETISH PAD indeholder 15 individuelle sorte måtter der måler 60 X 90 cm.

FETISH PAD beskytter møbler og interiøret i bilen. Du sparer tid på rengøring efter sex – helt enkelt folder du bare FETISH PAD sammen og smidder den ud med affaldet. De ser frække ud og tilfører derfor en sexet atmosfære  ulig de måtter du kan køb på apoteket. De er letvægts og nemme at tage med, og derfor også perfekte til leg væk hjemmefra eller i hotel værelser.

FISTING

FETISH PAD er ideel til fisting fordi det unikke sorte produkt hjælper med at skabe en mørk erotisk atmosfære. Fisting kræver store mængder vand, silikone og oliebaseret glidecreme og hver FETISH PAD kan absorbere mere end en liter, og beskytter dermed også møbler, tæpper og sengetøj.

WATERSPORTS

Dig der elsker urinsex og golden showers kommer også til, at elske FETISH PAD. Den stærke absorberende måtte kan bruges hvor som helst og smides bare væk efter brug. Snusket sjov med minimal rengøring.

PUPPY PLAY

Nu har din puppy hans helt eget sted, hvor han kan spise og drikke fra hans skål. FETISH PAD er det perfekte tilbehør til puppy hjørnet.

FOOD PLAY

Hvem har lyst til at tænke på møblerne når du er liderlig ? Aborberende, uigennemtrængelig og lige til at smidde væk efter brug – perfekt til food play.

BIL SEX

Du elsker din bil, og du elsker sex i bilen – men nogle gange kan det være nødvendigt at beskytte sæder og interiør. FETISH PAD er den sexede og praktiske måde at beskytte bilen fra alt det om kan følge med ved sex.

STEARIN

Varm dryppende stearin kan være noget af det vildeste og hedeste – men, at gøre rent efter det er knap så sexet. Det kan derfor være oplagt at bruge FETISH PAD til leg med stearin – MEN PAS PÅ – FETISH PAD er ikke brandsikker eller brandhæmmende.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.


Vær den første til at anmelde “Fetish Pads (Pakke med 15 pads)”

Sammenlign