Undertøj – ny kategori hos adoniz.dk

fetishtøj

Undertøj – ny kategori hos adoniz.dk

Du har måske bemærket, at vi har fået en smule undertøj ind i vores sortiment hos adoniz.dk. Den opmærksomme spørger nu måske, hvorfor det ? Er jeres område ikke sexlegetøj ? Og jo – det er netop sexlegetøj og fetish gear der er adoniz.dk’s kerneområde.

Imidlertid vil vi også gerne give vores kunder mulighed for, at kunne få hele den gode oplevelse ved seksuel leg og samvær uden, at skulle alle mulige steder hen for, at få det. Vi mener også, at det tøj vi har på, er med til at højne oplevelsen af sex.

Enten fordi, at man tænder på at have et specielt materiale tæt på kroppen – f.eks. læder eller latex, eller fordi at man simpelthen bare føler sig lækker og sexet i noget undertøj der fremhæver fordelene ved kroppen eller har et bestemt design og materiale.

Husk på, at mindst 80% af den gode sexoplevelse ligger i selvtillid og det tøj og gear som vi har på er helt klart med til, at definere netop selvtillid.

Derfor har vi valgt, at tage lidt undertøj med i vores sortiment fra november måned – Vores ambition er ikke, at blive en undertøjsbutik – men have et lille selected udvalg af lækkert og hen af vejen også meget fetish rettet undertøj.

trusse med slids over bagdelen

Vi har startet ud med to modeller fra det tyske brand Sevenjoyment – en trusse i imiteret læder med knaphulsåbning på fronten og slids i bagdelen så den er lige til at gå til. Vi har kaldt den fuckable brief.

Den anden model er en trusse i stormakset netmønster, der i sagens natur giver en masse luft og åndbarhed omkring intimområderne og som på en superfræk måde afslører hvad der ligger gemt inde i trussen.

rio net trusse

Hen imod jul kommer vi til, at udvidde vores fetish tøj sortiment lidt mere og du vil kunne finde det hele i kategorien Tøj.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *