Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/adoniz.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
TEST DIG SELV: Hvor kinky er du ? - adoniz.dk

TEST DIG SELV: Hvor kinky er du ?

TEST DIG SELV: Hvor kinky er du ?

Hvis du er ny i kink miljøet, eller det måske bare er nyt for dig, at du tænder på lidt mere kinky ting, så er der nok mange spørgsmål, der kører rundt oppe i hovedet på dig. Spørgsmål som, hvor kinky er jeg egentligt? og hvad er det jeg er til ? Men også selvom du måske er en gammel rotte i kink miljøet kan tvivlen opstå. Mennesker udvikler sig jo hele tiden, og det kan skubbe mere eller mindre til vores seksuelle preferencer. Ting vi for to år siden syntes var mærkelige kan pludseligt blive meget spændene. Men så er det jo godt, at der findes en test.

bdsmtest.org kan du teste præcis hvor kinky du er og hvilke kinks, der tænder dig. Testen består af en række spørgsmål i vilkårlig rækkefølge, der spørger ind til dine seksuelle lyster. De svar du angiver (og gør dig selv en tjeneste at lade være med at tænke for meget, vær spontan når du svarer) danner så basis for en rapport der fortæller præcis, hvor kinky du er og hvad det er for nogle ting du tænder på.

resultat fra test på bdsmtest.org

Du får mulighed for, at gennemføre testen i flere variationer. En lang dybdegående, en kort hurtig – samt en der helt udelader den dominerende eller underdanige rolle. Vi anbefaler klart, at du tager den store test og inkluderer begge roller. Mest fordi det giver et mere korrekt billede. Men også fordi langt de fleste mennesker har små grader af begge roller uden, at være så fremtrædende at man selv ser dem.

Testen kan iøvrigt også være et sjovt redskab til, at se hvor godt du matcher med andre fyre. Tag testen på www.bdsmtest.org

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *