Tease me baby

tease me i parforholdet

Tease me baby

Teasing er vel både elsket og hadet af de fleste mænd. Vi elsker, at blive ophidsede – men vi hader når vi ikke får udløsning for den samme ophidselse. Vidste du, at du kan bruge lige netop det til, at pifte parforholdet op?

Er det blevet lidt kedeligt ? Et hurtig knald mandag og fredag aften også måske et blowjob om onsdagen ? Midt i planlægning, arbejdsplaner, støvsugning og alt det andet der skal være plads til for, at få hverdagen til, at hænge sammen er impulsiviteten og fantasifuldheden måske gået lidt fløjten ?

Det sker i langt de fleste forhold på et eller andet tidspunkt fordi, at presset fra jobbet og alle de andre ting vi skal leve op til gør at hverdags ting bare bliver for meget.

Men her er det så, at teasing kan blive din ven i nøden. Læg den der frække seddel i hans madpakke, hvor der står “Jeg har bare så meget lyst til at have din pik i min mund”, eller “Du er simpelthen så fræk” – eller prøv at sende ham en fræk sms, måske endda med et lille billede af dig selv imens han er på arbejde. hvis du bliver ved med at tease ham hele dagen, får du helt sikkert en bund liderlig tyr hjem fra arbejde, der bare ikke kan lade dig være og som måske til og med har fået fantasifuldheden tilbage igen.

PS: Opvasken og vasketøjet løber ingen steder, hvis i ignorer det for at knalde imens i er allermest liderlige så er det der med garanti også når i er færdige.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *