Store frække ulv……

Store frække ulv……

Hvis furries er dit kink, så skulle du tage et kig forbi http://wolvesofodin.ca hvor en samling frække ulve og andre furry figurer har taget kampen op imod had og diskrimination.

The Wolves Of Odin er en ekstremistisk gruppe på den yderste højrefløj i Canada, de er især kendt for anti islamisme og racehad. Men da Bradley Grumpelt opdagede at domænet wolvesofodin.ca ikke var i brug ( organisationen havde brugt wolvesofodin.com) besluttede han sig for at stikke dem en kæp i hjulet og købte domænet.

Hvad har Grumpelt så gjort med domænet ? Jo han har ganske simpelt lavet en fræk furry side for bøsser.

For dig, der ikke ved hvad Furries er så er det defineret ved: “en entusiast for dyrepersoner med menneskelige karakteristika, især en person, der klæder sig i kostume som sådan et tegn eller bruger en som avatar online”. For nogle er det udelukkende en livsstil for andre er det et kink.

I Grumpfelt’s tilfælde er det virkeligt frækt – og furries som Bigger Woofer, White Power Bottom og Doggy Treat 69 venter på at tage imod dig. Grumpfelt har iøvrigt lagt en Go Fund Me kampagne på siden der går til at fjerne hadefuld Grafitti i byen Edmonton og hele domænet kan købes ved at donere 10.000 dollars til HateFreeYeg, der kæmper for at minimere højrefløjens hadefulde indflydelse.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *