Spil den nu bare, hele maj måned !

Spil den nu bare, hele maj måned !

Maj måned er Masturbation Month – eller det er det ihvertfald i USA. Men derfor kan vi jo godt lade os inspirere herhjemme. Masturbation er stadigt alt for tabu belagt, med tanke på at det er noget af det mest naturlige i verden.

Baggrunden for Masturbation Month er, at en top sundheds embedsmand (kvinde), Dr. Jocelyn Elders tilbage i 1995 efter, at have holdt tale i FN blev spurgt om masturbationens potentiale i at undgå tidlig sexuel aktivitet. Dr. Elders svarede “Jeg tror, at det er noget der er en del af den menneskelige seksualitet og noget der måske burde blive undervist i”.

Dermed var Elders karriere i Washington slut, men sexshoppen Good Vibrations havde fået nok, de ville opnå to ting – Holde gang i snakken om Elders afskedigelse og fortsætte debatten om masturbation. Dermed blev Maj udnævnt til National Masturbation Month.

Selv idag 24 år senere er masturbation stadigt et tabu. De fleste af os gør det, men de færreste taler om det. Alligevel er masturbation for de fleste af os indgangen til vores første seksuelle oplevelser, enten alene eller i flok. Men der sker noget med os når vi går fra uskyldigt pikspil sammen med vores venner til at have reelt seksuelt samvær. Så bliver det pinligt at vi stadigt spiller pik. Nogle mennesker anser det til og med som utroskab hvis deres partner spiller pik, fordi de får udløsning uden partneren’s indblanding, og nogle religiøse miljøer ser det ligefrem som en dødssynd.

Men masturbation er en sund aktivitet, der har mange fordele – uanset om vi er single eller i forhold. Det er heller ikke usædvanligt at høre udsagn som “Jeg har ikke spillet så meget pik som efter at jeg fik en kæreste” – ikke fordi at sexlivet fejler noget – men netop fordi at de to har lyst til hinanden og liderligheden derfor stiger.

Masturbation kan også være en god måde at holde kontakt med sig selv og sin egen krop på. Følge med i de signaler som den sender, men som man måske ikke fanger i et hedt øjeblik med sin partner, og lære den at kende – for vær ikke i tvivl om at kroppen ændrer sig hele tiden, og hele livet har den noget nyt at fortælle os. På den måde kan masturbationen være det alene samvær, der gør at du kender din krop godt nok til, at du kan give din partner en fantastisk oplevelse.

Men masturbation er også et spørgsmål om, at dyrke egoet – dyrke dig selv og dine behov – de fantasier som du måske har, men ikke ønsker at udleve ( og nej ikke alle fantasier skal nødvendigvis udleves men må gerne holdes i live) og give dig selv en ordentlig portion kærlighed. For det skal du også være klar over – jo mere kærlighed du giver dig selv, desto mere kærlighed kan du give til din partner. En selvsikker tilfreds mand, der tror på sig selv er nu engang mere sexet.

Masturbation kan også være en rigtig god måde at komme i stemning på inden din partner kommer hjem og du vil give ham en ordentlig omgang – bare fordi han er så skide dejlig. Men derudover har masturbation en række sundhedsmæssige fordele, det er en god stress forløser, giver en bedre søvn m.m.

For at få det bedste ud af dit alene samvær er der en del ting du kan gøre for at forbedre oplevelsen.

1). Masturbation behøver bestemt ikke være en hurtig tur på toilettet. Prøv at gøre dig umage. Dæmp lyset, læg dig godt til rette, sæt din bedste erotiske video på, pir dig selv langsomt igang.

2). Skift position undervejs – din krop vil fortælle dig noget nyt hver gang du flytter på dig og du kommer til at presse på nogle andre nerver og følelser end du plejer.

3). Tag dig god tid – nyd at være alene med dig selv og træk tiden så oplevelsen varer længere – det får du også en meget kraftigere orgasme af.

4). Skift hænder undervejs – præcis som når du skifter stilling udløser det andre følelser der kan lede til en vildere orgasme.

5). Glem ikke dine hofter – præcis som når du er sammen med din partner spiller dine hofter en vigtig rolle i din seksuelle stimulans – så tag dem nu endeligt med på eventyret.

6). Din pik er ikke alt – rør ved hele din krop, alle dine erogene zoner inkl. anus, testikler og prostata – du får en meget mere fuldstændig oplevelse, hvis du husker at fokusere på andet undervejs end bare lige din pik.

7). Edging er vanvittigt. Ved edging bliver du ved med at lege med dig selv indtil du er lige ved at komme, og stopper så et øjeblik, fortsætter igen til du næsten ikke kan holde den og stopper igen. Edging fungere ligeså fint alene som sammen med en partner (ofte i et dominans / sub forhold der ender med at sub’en er nødt til at tigge om at få lov til at komme fordi det hele bare banker løs i ham) og nogle af de kraftigste orgasmer vi har set er netop kommet efter edging – så prøv at edge dig selv.

8). Prøv at tilføje et legetøj eller to – en dildo, en prostata stimulator eller en fleshlight kunne være gode tips at starte med – legetøj giver en mere realistisk oplevelse og kan sætte gang i helt andre stimulanser end du kan uden.

9). Brug silikone passeret glidecreme for at mindske friktionen på huden, give noget fugtighed og generelt opnå en meget mere behagelig oplevelse. Vi anbefaler Pjur Original.

Tilbage er der så kun, at sige – nyd Masturbation Month i hele maj – det hele kulminerer med International Masturbation Day eller som australierne og britterne siger Wankers Day 28. maj. se at få pillet ved dig selv – og tal med dine omgivelser om det så vi kan få brudt tabuet omkring masturbation !

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *