Spermen flød lige midt i juleanden…….

Spermen flød lige midt i juleanden…….

Butt plug med vibrator fra You2Toys.

Tænk på hvornår sex er mest interessant. Det er det ofte når det bliver en lille smule farligt. Risikoen for, at blive opdaget giver det hele et ekstra pift fordi, at det også sætter gang i adrenalinen. Men et lille twist af kontrol er efter vores mening også en ting, der pirrer voldsomt. Begge disse to elementer får du med den fjernbetjente butt plug fra You 2 Toys !

Selve pluggen er 12 cm lang og har en diameter på 3,8 cm. Den glider nemt op takket være den glatte overflade og runde ende. Samtidigt holder ankeret den på plads så den kan gøre det den skal. Og hvordan er det så du skal bruge den ? For denne but plug er ikke kun til glæde for ham der har den oppe.

Naturligvis kan du bruge den alene – men endnu mere pirrende bliver det hvis du giver fjernbetjeningen til din partner, så han kan bestemme hvornår og hvordan du skal tilfredsstilles af den.

I ankommer til juleaften hos dine svigerforældre, du ved at han har pluggen i røven og et lille klem i din lomme forsikrer dig om at du har fjernbetjeningen til den. I kommer igennem de indledende sociale øvelser og da i sætter jer til bordet har han næsten glemt pluggens tilstedeværelse. Men så der lige midt i hans første bid stikker du hånden ned i lommen og aktiverer pluggens første af 7 vibrations niveauer. Du ser smilet på hans læber da gaflen stopper på vej op til munden og hans lille boy pussy mærker de blide men lækre påvirkninger.

I spiser videre og alt imens, at du øger styrken på pluggens vibrationer får han også mere og mere svært ved at skjule hans eufori, han kæmper men det holder hårdt, på et tidspunkt spørger hans far til og med om han er okay…”ja”, siger han og der lige midt i den der bid juleand sprøjter spermen ud i hans bukser fordi at han simpelthen ikke klare det mere…og kun fordi at du har bestemt at han skal sprøjte lige der 🙂

Som sagt kan pluggen naturligvis også bruges alene – men det er nu engang sjovere når man er to om det, og det her eksempel som måske er sat lidt på spidsen viser at vibratorer og butt plugs ikke er noget man kun kan bruge når man er alene og desperat efter sex – det kan faktisk også være et funktionelt redskab til at få et lidt mere pirrende samliv.

Du kan finde butt pluggen med vibrator fra You2Toys ved at klikke på linket her

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *