Som Facebook men for kinksters !

Som Facebook men for kinksters !

Er du ved, at være træt af at du ikke kan dele dine kinks på Facebook ? Idag er det strengt talt sådan at hvis du deler så meget som en tå på Facebook og den ikke er påklædt så ryger du 30 dage i karantæne ( også er det ikke en gang et 3mX3m bur der svæver i luften *suk*). Nej det er langt mere alvorligt – du skal gå rundt ude i den virkelige verden – UDEN FACEBOOK !!!

Men frygt ej – Der findes faktisk et socialt medie, hvor det er forventet at du er lidt eller meget kinky. Fetlife.com hedder det. Projektet er ikke nær så kommercielt i sin struktur som Facebook, men det virker. Fetlife.com er internationalt og har faktisk en del brugere i Danmark også.

Fetlife.com er bygget om om ret simpel kodning og design. Du kan lave en bruger profil. Her kan du udover det obligatoriske profilbillede taste så mange oplysninger om dig selv som du ønsker. Der er tilmed et fritekst felt, hvor du kan gå mere i dybden med, hvem du er og hvad dine kinks er. Et godt råd vil være, at bruge det frirum til også at skrive lidt om din erfarings grad. Er du nysgerrig og bare med på en kigger, har du meget, lidt eller ingen erfaring med kinks og leder du efter noget ?

Derudover har Fetlife.com grupper som vi kender det fra Facebook. Det kan være alt fra tips og tricks grupper indenfor specielle links til sub looking for daddy grupper. Grupperne fungerer fint. Designet er langt mere enkelt end det du kender fra Facebook. Til gengæld har det en ret smart feature. Når du klikker på groups tappen så får du en liste med alle de grupper du er med i og en markering af hvilke der er ny aktivitet i. Super smart så du ikke skal bladre tonsvis af grupper igennem.

Du kender begivenheder fra Facebook. Den funktion findes også på Fetlife.com. Det kan være sex fester, undervisning og alt andet der foregår som er relateret til kink mijøet. Ligesom på Facebook kan du markere i begivenheden hvis du deltager eller overvejer at deltage. Begivenhedslisten er desuden delt op i #near me” og “all events”.

Derudover har Fetlife.com en funktion, der hedder Places. Du kan enten bruge den til, at søge lokalt eller i andre områder. Du skal måske på en weekend tur til London også kan du altså bruge Places til at finde frem til mennesker, begivenheder og grupper relateret til London. Ret smart.

fetlife.com kan du gratis deltage i alt hvad der foregår på sitet. Det vil sige, skrive sammen med andre brugere, læse deres profiler, se deres billeder, deltage i samtaler i grupperne – dog hvis du skal se video som brugerne har uploadet kræver Fetlife.com at du giver en donation svarende til 5 USD (33,50 DKK ) pr. måned. Dette som en del af strategien for at få økonomi til at drive fællesskabet.

Hvordan fungerer Fetlife.com så? Det fungerer faktisk ret fint og er et godt eksempel på, at funktionalitet nogle gange bare er vigtigere end design. Prøv selv, at oprette din kinky profil på fetlife.com

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *