Skat, jeg er Kinky…..

homoseksuelle kinksters

Skat, jeg er Kinky…..

Når man er homo eller biseksuel og kinky på samme tid så er man lidt dobbelt ramt. Frygten for at blive stigmatiseret dukker op igen og igen – og ikke kun fra familie og venner – men også fra ens partner. Nogle gange kan det faktisk føles som om, at man skal springe ud igen og igen. Først på grund af seksualiteten og sidenhen som kinkster.

Hvis situationen er, at du lige har mødt en sød fyr som du gerne vil noget mere med. I har måske ikke haft sex endnu, eller også har i haft lidt vanilla sex. Hvordan får du så fortalt ham, at du er kinky?

Det kan være rigtigt svært, for det spiller på den samme frygt for afvisning, der afholder os fra at springe ud i forhold til vores seksualitet – denne gang er det bare din nye date, der måske ender med at afvise dig. Imidlertid er det med frygt, at langt de fleste gange er den ubegrundet, ofte handler det om, hvordan man får formidlet budskabet.

En anden detalje som det er vigtigt, at få med er, at hvis du virkeligt er kinky to the bone, så skal i have den samtale på et eller andet tidspunkt, hvis ikke du skal eksplodere i kedsomhed over vanilla life, med alt hvad det kan føre med sig.

Men hvordan får man startet den samtale?

En ting man ihvertfald ikke skal gøre er, at sige “Skat jeg er super kinky og jeg har voldsomt lyst til at spanke dig til du har røde mærker hele vejen hen over røven og derefter pisse dig langt ned i halsen imens du er bundet op på et Skt. Andrews kors ! ”

Hvis det er din planlagte approach så kan du nok godt forvente at din nye fyr render skrigende bort og aldrig vil tale med dig igen. Især hvis nu han har meget vanilla og aldrig har så meget som overvejet at gøre noget som helst der ligner kinky.

Prøv istedet at tage ham med en tur ind i en sexshop – gerne en fysisk butik, hvor i sammen kan gå og kigge på tingene og du kan læse hans reaktion på de forskellige ting. Vis ham nogle af de lette ting, f.eks. håndledsmanchetter, håndjern, en lille flogger eller et gag. Se hvordan han reagerer på det og brug det som udgangspunkt i jeres samtale.

Hvis han bakker fuldstændigt på alle tingene, skal du nok gå meget forsigtigt til værks eller overveje om du kan leve med vanilla sex. Men du skal også være klar over at fetish udstyr kan virke meget overvældene hvis man slet ikke har nogen erfaring med den slags. Så tag alligevel snakken op, når i kommer hjem – og der er ro på. Det er vigtigt at i har tid til snakken og der ikke er noget der forstyrre jer.

En måde, at komme igang på kunne være “Du så sgu godt nok skræmt ud over nogle af de ting vi så idag?” , så lægger du op til at han selv skal igang med at fortælle om hans følelser omkring fetish. Hvis han stadigt er skeptisk så kunne du jo lægge ud i den helt blide ende “Kunne det alligevel ikke være spændene hvis jeg tilfredsstiller dig imens du har håndjern på?” / “Kunne du alligevel ikke tænke dig, at kneppe mig imens at jeg ligger hjælpeløs i et par håndjern?”.

Hvis du har et slips kan det også være en knap så dramatisk introduktion til kinks end håndjern og reb. Slips fungerer upåklageligt til at binde med og fordi det er en hverdagsting virker det ikke så skræmmende. Det samme med en grydeske til spanking eller en simpel hånd som et blindfold. Det er ikke nær så skræmmende som når man starter med rigtigt fetish udstyr, og kan være en måde at forhandle sig igang på, hvis han er lidt utryg ved kinks.

Hvis du ikke har mulighed for, at tage ham med i en fysisk sexshop så sæt jer ned og kig lidt på en online webshop og brug nogle af de mange spændene ting som i ser der som udgangspunkt for jeres snak.

Det vigtigste er, at i får taget snakken om fetish og kinks og kommer frem til hvor meget i hver især har lyst til og hvad i kan gøre sammen (fordi begge partner naturligvis skal have lyst) og ikke lader jer styrer af frygten for den andens reaktion. Tænk nu hvis i begge er kinky og ingen tør sige det !

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *