Skal homosex være analt ?

Skal homosex være analt ?

Føler du, at dit sexliv er gået lidt i stå? Det er det samme hver gang og hele tiden – enten knepper du ham i røven eller også sutter han din pik ! Det bliver lidt trivielt i længden – men behøver homosex nødvendigvis, at være en anal oplevelse ? NEJ ! Det er måske på tide at du hører om frotting.

Rigtigt mange både bi og homoseksuelle mænd har aldrig analsex – så hvis tanken om analsex er det der afholder dig fra, at udleve dine fantasier med en anden mand eller hvis du synes det der med analsex er blevet lidt kedeligt og trivielt så er der stadigt håb forude.

Noget af det du kan begive dig ud i for at få lidt adspredelse fra analsex er frotting. Frotting er unik for sex imellem mænd, da det kræver to pikke for at blive udført. Frotting går nemlig ud på, at gnide din pik imod din partners pik og er langsomt blevet tiltagende populært. Frotting er også et godt alternativ, hvis du føler at du har behov for at udtrykke dig mere følsomt og intimt overfor din partner – da frotting ofte betyder. at i ligger ansigt imod ansigt men også fordi at det går langsommere og bevægelserne er blidere og du har mulighed for samtidigt med, at akten foregår at stimulere din partner med dine hænder.

Hvad vi har opdaget og hvad de fleste der begiver sig ud i frotting opdager undervejs er at varmen fra enten din partners hænder eller penis, sammen med stimuleringen fra hans penis hele vejen ned langs dit pik skaft kan give en ubeskriveligt vild orgasme. Nederst i dette indlæg kan du se en video lavet af youtuberen Bradley Birkholz, der til trods for en enkelt fakta fejl ( at der ikke er nogen risiko for seksuelt overførte sygdomme overhovedet forbundet med frotting) ganske fint forklarer hvad frotting er og hvordan det virker.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *