Skal din ferie være lidt kinky ?

Skal din ferie være lidt kinky ?

Du kender det godt, ik? Du har lyst til, at være lidt Kinky på din næste forretningsrejse eller ferie, men udstyr fylder og det er slet ikke det samme på et hotelværelse hvor der ikke er de rigtige møbler – også er det bare træls når du står der i lak og lædder og er ved at få suttet pikken af og naboen banker på for, at spørge om i kunne larme lidt mindre !

Det er der nu kommet en løsning på. Løsningen er ikke AirBNB men det ligner – KinkBNB hedder sitet, der pt. dækker mest i USA men stille og roligt er begyndt at få ejendomme med i Europa. Faktisk er to ejendomme listet i Danmark – den ene i Aalborg og den anden i København.

Så hvad kan KinkBNB ? Tja hvad med en penthouse lejlighed i London – fuldt udstyret med bur, kors og piske og padles ? Eller hvad med en weekend i Berlin i 700 kvadratmeter BDSM Dungeon på et slot ? Eller en LGBT super friendly sex hule på Manhatten i London ?

Alt sammen uddrag af hvad du kan finde på KinkBNB, så hvis du er ude efter et overnatningssted der er lidt mere spicey end dem du finder på AirBNB så er KinkBNB det rigtige sted, at lede. Siden virker ok – der er en del funktioner, og opbygninger der godt kunne være mere gnidningsfri – men man skal jo starte et sted og efterhånden som sitet vokser er vi ikke i tvivl om, at de nok skal få justeret det sidste til – overall giver de en rigtig god oplevelse.

KinkBNB har desuden startet en tillægsservice, hvor man kan slå service providers i et givent område op. Det vil sige hvis du er dominant og har booket et sted men mangler en sub, at lege med kan du booke en direkte via KinkBNB. Det kunne også være at du mangler en prof fotograf til at lave nogle billeder af dig eller en der kan lære dig op – alt dette arbejder KinkBNB nu på at få med.

Du skal være opmærksom på, at KinkBNB er noget dyere, at leje bolig fra end deres inspirationskilde AirBNB, men det er også en helt anden type huse og lejligheder og BDSM udstyr er ikke billigt. Langt de fleste steder kan desuden lejes på timebasis.

God fornøjelse på det kinky rejsemarked.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *