Sikker sex, en hjertesag !

kondomer

Sikker sex, en hjertesag !

Indrømmet sikker sex – kondomer og glidecreme er ikke specielt sexet. Alene tanken om kondomer og glidecreme barberer psykologisk set impulsiviteten og det dyriske begær til, at forsvinde som dug for solen. Men HIV, gonorre og syfilis er bestemt heller ikke sexet – og de fleste af os kan nok godt blive enige om, at vi helst vil have sex med sunde mennesker, uden risiko for at vi selv bliver syge efterfølgende.

Derfor er spørgsmålet så også om vi kan gøre kondomer og glidecreme til en lækker detalje ved sex og om vi kan bruge det på en måde så alt ikke skal gå op i planlægning. For ved Gud, der er ikke noget kedeligere end sex der er planlagt i detaljer og reserveret tid til i kalenderen !

Derfor er sikker sex også blevet en hjertesag for adoniz.dk – ikke fordi at vi skal komme med en løftet pegefinger og fortælle vores kunder, hvordan de skal leve deres liv – men fordi at vi gerne vil beholde jer, raske – så længe som muligt.

sikker sex er en hjertesag for adoniz.dk

Barebacking i et fast forhold med en partner du stoler på er intenst og super fantastisk – men det er også risikabelt hvis man er single og har skiftende partnere. Hvis du alligevel foretrækker barebacking med skiftende partnere så er det jo dit valg – bare du husker at passe på dig selv og de mennesker du er sammen med. Blandt andet ved at sikre at det også er din partners valg.

problemet

Noget af det vi ofte hører som en hæmsko i forhold til om man synes det er fedt at bruge kondomer og glidecreme er 1). det er for dyrt 2). glidecreme fedter og griser 3). de fleste almindelige kondomer jeg kan finde er enten for store eller for små

Derfor har vi truffet nogle valg omkring kondomer og glidecreme, der sælges fra adoniz.dk , der gør det nemmere og mere bekvemt at vælge sikker sex til.

Det er vores holdning, at alle mennesker skal have ret til og mulighed for sikker sex. Ingen skal tvinges til, at ønske det – men alle skal have ret til at vælge det til. Derfor har vi også valgt, at tage tyren ved hornene og besluttet at kondomer og glidecreme må kunne sælges billigere end, hvad det ofte bliver. Vi har derfor kigget lidt nærmere på omkostningerne omkring kondomer og glidecreme og er kommet frem til, at vi sagtens kan lave en fast lav pris også på gode kvalitets varer. Som udgangspunkt sælger vi derfor kondomer og glidecreme til den lavest mulige pris. Det er ikke her vi skal tjene vores penge – det er ren og skær service overfor vores kunder.

Derfor kan du bla. også finde vores gode holdbare LONDON kondomer i enkeltvist løssalg til 2,5 kr. pr. stk. På den måde behøver du ikke, at købe flere end du har behov for og prisen er holdt helt dernede, hvor alle kan være med. Så næste gang du alligevel bestiller noget hos os, så snup lige et par kondomer med – så har du dem når liderligheden melder sig !

forskellighederne

Når nu vi er ved kondomer – så er vi ikke alle begavet med den samme pik. Nogle er store, nogle er almindelige, nogle er små og nogle er enorme ! Derfor nytter det heller ikke noget, at alle kondomer er ens. Intet er mere dræbende for lysten end et kondom der er ved at falde af hele tiden, eller nærmest er ved at sprække når du trækker det ned over svaberen !

Derfor har vi også besluttet, at vi skal have et kondom udvalg, der passer de fleste. Det gør så også, at vi er super glade for at have fået Secura kondomer med i vores sortiment. Secura er specialiseret i netop kondomer til forskellige størrelser. Til de små drenge har Secura lavet Pocket Rocket kondomet og til de der er lidt over gennemsnittet har vi Secura Big Boy kondomet.

Det her med kondomer der passer til alle er noget vi tager meget seriøs – og vi arbejder intenst på yderligere valgmuligheder når det kommer til små og store pikke.

Når så det kommer til glidecreme er det en helt anden sag. Kvaliteten på glidecreme svinger enormt og noget er mere behageligt end andet. Vores holdning er klar – vi ønsker kun, at tilbyde den bedste glidecreme på markedet og ligesom for kondomerne har vi arbejdet stenhårdt på at give dig den bedst mulige pris. Vi starter ud med, at kunne tilbyde både den silikone og vandbasserede glidecreme fra Pjur, der er noget af det allerbedste der findes på markedet – og vi tvivler meget på at du finder en bedre pris i nogen anden dansk webshop.

Også lige et lille tip på falderebet – hvis du altid sørger for at have et kondom og glidecreme ved sengebordet og i din taske så behøver sikker sex ikke, at være på bekostning af impulsiviteten !

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *