Sex på udstilling !

Sex på udstilling !

Sex er et af vores mest basale behov. Vi mennesker har brug for sex på jævnlig basis og fra vi fødes modnes og skabes fylder sex i vores hverdag. Sex er et af de stærkeste virkemidler i kommunikation og samværet med andre mennesker og hvis der er en by i Europa hvor sex fylder mere end nogen andre steder så er det i Amsterdam. Så hvorfor ikke lave et sex museum midt i Red Light District ? God ide, og det har de så også gjort.

Sex Musseum finder du på Damrak 18, under ti min gang fra central stationen. Indgangen koster 5 Euro men så får du også sex historie for alle pengene.

Udstillingen er en blanding af installationer der skal beskrive vores forhold til sex op igennem tiden, historiske kunstværker og kultur genstande og decideret porno.

Tilsammen fortæller de en spændene historie om, hvordan vores oplevelse, opfattelse og måde at udtrykke os sexuelt på igennem tiden har udviklet sig. – så hvis dunder i Amsterdam så slå et smut forbi Sex Musseum der har åbent fra 9:30 til 23:30 alle dage.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *