Sådan forbereder du dig på analsex

vand er din bedste ven før analsex

Sådan forbereder du dig på analsex

Analsex er helt vildt fantastisk ! De fleste af os kan sikkert blive enige om lige præcis DET ! Men der er også et strejf at sved på panden ved tanken om analsex.

Årsagen er, at ved analsex deler anatomisk plads med kroppens affalds kanal – og de kæreste af os synes, at det er sexet at blande afføring ind i den seksuelle leg. Dermed følger der en del forberedelse med til analsex.

En del par har derfor heller ikke spontan analsex – men er nødt til, at planlægge det i forvejen. Men, hvordan foregår så den gode forberedelse til analsex ?

De fleste kommer langt med en god sund kost og et fiber tilskud. Men som regel kan det ikke stå alene og for langt de fleste er det også et mareridt altid, at skulle tænke over hvad man spiser hvis nu man skulle være heldig, at få et knald.

Hvad gør du så ?

Heldigvis er anal douchen opfundet. Den findes i en lang række udgaver. Det første du skal have øje for er HVORNÅR du skal have analsex. Hvis du har fyren liggende inde i sengen og det skal ske lige om lidt, så tag en lille manuel anal douche. En lille beholder som du fylder med vand og en spids du kan føre op i endetarmen. Når du trykker på den skubber du vandet op i endetarmen. Tryk 1/3 – 1/2 af vandet op, hold på det i et minuts tid og lad det så komme ud ! Husk at frigøre det i toilettet og ikke i bruseren ! Gentag proceduren indtil vandet er klart.

Hvis du har ham liggende klar derinde så lad være med at bruge for meget vand af gangen. Risikoen når du bruger for meget vand er, at det ender så langt oppe i endetarmen at det kommer til at tage alt fra 30 min til 2. timer om at komme ud igen, og hvis du skal have analsex lige nu så er der næsten lagt op til et gigantisk uheld.

Du kan også bruge en metal douche som du kan skrue på din bruseslange. Der er imidlertid langt imellem de rigtigt gode og hvis ikke de er lavet helt perfekt så kan de give skrammer og rifter. Så pas på med metal i den forbindelse. Ofte er det der, hvor hullerne er boret, at det går galt. Vi har af samme årsag valgt ikke at tilbyde metal douches. MEN, hvis du køber en metal douche hos en anden shop, så hold den tæt på endetarmsåbningen når du skyller ud, lad være med at føre den ind.

Undgå flænger !

anal douche i silikone fra MisterB

Den 3. løsning er MisterB ‘s nye silikone douches. De fås i flere forskellige variationer. Ligesom med metal douchen kan de skrues på din bruseslange. Vi fører pt. en helt almindelig med runding på hovedet som du let kan indføre imens du renser ud, samt en med analkugler hvis du vil have lidt forplay i bruseren før du lukker ham ind. Men lad være med at dybde skylle for ofte da du ikke bare skyller affaldsstofferne ud – men også den fugtighed der skal få tingene til, at glide i tarmen.

Her gælder det samme som før. Hvis du har god tid så indfør douchen og giv den lidt mere vand, men hvis han ligger inde i sengen så lad være med at skubbe den for langt op og hold trykket på vandet meget lavt så du ikke får for meget vand og ikke får det for langt op.

Når du er on the run !

Nu tænker du så måske, hvor er det bare besværligt. Hvordan gør jeg alt det når jeg har scoret en fyr i en sexklub eller på et diskotek. Jeg kan da ikke have sådan et apparat med i lommen. Her er det så at Inm kommer dig til undsætning. Vi er helt vilde med det produkt og burde være at finde i enhver bunds toiletskab.

Inm har produceret en mobil anal douche, der kommer i en fiks lille sterilpakke. Når det er tid så smutter du ud på toilettet, åbner plastikken og fylder den med vand, og skyller præcis som med den manuelle anal douche i det første eksempel. Efter brug er det bare at smide den ud igen og du er klar til action !

Forberedelse til analsex kan virke uoverskueligt – men det behøver det ikke, at være, der findes en masse hjælpemidler der gør det langt nemmere og mere praktisk at gøre dig selv ren før analsex. Men husk nu også at uheld sker ! Du kommer ikke udenom det – og det vigtigste er at du ikke føler skam hvis der kommer afføring med ud når han trækker sig ud efter sex, og at du der er aktiv og har været nysgerrig nok til at læse med om din bunds intimpleje, at du husker ikke at komme med dumme eller nedladende kommentarer hvis det sker. En gang imellem er det bare prisen for fed sex !

praktisk anal douche

God fornøjelse drenge og HUSK glidecremen !

Hvis du har tips og tricks til den gode forberedelse før analsex så del dem gerne i kommentar boksen herunder !

Køb det vi taler om her:

Share this post

Comments (2)

  • prostata massage - som en tur i himlen - adoniz.dk Reply

    […] af og er godt forberedt ( ikke mindst for at du kan slappe bedre af) – se blogposten Sådan forbereder du dig på analsex for hjælp til den gode forberedelse. Sørg for at ligge behageligt og lukke alt andet ude. For den […]

    februar 20, 2020 at 12:22 pm
  • Når du elsker sex, men hader rengøringen ! - adoniz.dk Reply

    […] tager sin tid. Den del af forberedelsen har vi faktisk skrevet en lille guide til som du kan læse her. Men det rigtige udstyr og den rigtige tilgang til udskylningen behøver det nemlig, hverken at […]

    april 22, 2020 at 3:24 pm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.