Sådan finder du det rigtige pikbur

male chastity

Sådan finder du det rigtige pikbur

Hvis du ikke har gjort dig dine første erfaringer med male chastity endnu, er et af de spørgsmål der med sikkerhed melder sig, uden tvivl hvordan du finder det pikbur der passer til lige netop dig og din pik.

Det første som du og din nøgleholder skal tage stilling til er udformning og materiale. Hvor længe skal du være låst op ? Vil du være mest tilpas i plastik eller metal ?

Metal giver en klar hygiejne fordel for uomskårne mænd der har langt nemmere ved at udføre nedre hygiejne igennem et metalbure end igennem et plastikbur. Men hvis din nøgleholder giver dig lov til at tage det af for rengøringen skyld så kan du sagtens bruge et plastik bur. I bund og grund handler det om, hvad du føler dig bedst tilpas i og hvad du synes er pænest.

Nu, hvor vi er igang med materialer så gå efter et bur i rustfrit stål, titanium, polycarbonat plast eller 100% silikone.

Plastik vejer ikke ret meget og er derfor meget komfortabelt at have på. Som regel er det også ret hurtigt at komme ud af i tilfælde af en nødsituation.

Silikone er velfungerende for begyndere. Det bliver hurtigt varmt og fleksibelt og kan klippes op, hvis der opstår en nødsituation.

Metal vejer en del – mange mænd elsker dog metal fordi at vægten er en kontant reminder om, at buret er dernede. Imidlertid kan metal også være sværere at komme ud af i nødsituationer (læs vores guide til pik ringe her – derudover skal du være opmærksom på at metalbure kan give anledning til pinlige oplevelser i lufthavnen.

Dernæst er der spørgsmålet om størrelsen.

Når det kommer til ringen, så skal du finde en ring der sidder tæt uden at stramme på nogen måde. Hvis den er for løs risikere du at buret falder af, men hvis den er for stram risikere du at få cirkulationsproblemer. Så find en ring der bliver hvor den skal være uden at stramme eller genere – husk det er chastity play, ikke cock & ball tortur.

En måde at finde frem til den rigtige størrelse kan være at købe et sæt metalringe og prøve dig frem. Prøv ringene på med absolut blød pik, og prøv så om du kan få en finger ind imellem. Hvis ringen sidder tæt tæt til men alligevel efterlader så meget luft at den ikke strammer så har du størrelsen. Hvis den er løs så gå et nummer ned.

Pik længden spiller også en rolle. Buret skal være så tilpas langt at spidsen af pikken hviler på kanten af buret uden at presse imod buret. Hvis buret er for kort giver det unødig smerte , og hvis det er for langt giver det mulighed for natlig erektion, hvilket kan være meget smertefuldt. Vandladningen bliver også et mareridt hvis buret er enten for langt eller for kort.

For at finde den perfekte længde, stiller du dig oprejst med rank ryg, presser linealen imod pikroden og måler ud til spidsen af pikken ned til spidsen af pikken, i 100% blød tilstand. Gentag evt. nogle gange i løbet af dagen da det kan ændre sig, og find så et gennemsnit.

Omkredsen af din pik skal også kunne passe komfortabelt inde i buret. Hvis det er for snævert får det huden til at bule ud igennem alle revner og huller, med det resultat at den gnidder imod buret og giver konstant ubehag. Omvendt hvis det er for bredt giver det mulighed for at få en erektion.

Når du skal finde din piks tykkelse så kan det være en god ide at bruge et målebånd eller en lineal til at finde diameter og/eller omkreds.

Herunder har vi samlet lidt ressourcer om Male Chastity:

How A Male Chastity Device Transformed One Couple’s Marriage

Male Chastity Journal

I wore this male chastity device for a fortnight so you don’t have to

Køb det vi taler om her:


Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *