Ringenes Herre kom forbi

Ringenes Herre kom forbi

Vi har haft fornemt besøg på adoniz.dk idag. Ringenes Herre har været forbi med ikke bare en men otte nye penis ringe. Efterspørgslen på penis ringe har været stor og det er ikke helt uden grund. Penis ringe er nemlig ikke som mange tror bare et hjælpemiddel til ældre mænd, der har problemer med at holde en hård erektion. Penis ringe kan også hjælpe dig der er ung og viril med at få endnu mere ud af din stivert. 

Hvad en penis ring gør, er at den forhindre blodet i penis i at løbe tilbage med det resultat, at du får en hårdere, mere fast og længerevarende erektion, og en fast hård pik i lang tid er noget vi alle elsker, ung som ældre. Ikke sandt ? 

Derudover kan en penis ring udsætte orgasmen en smule – det er en myte at man ikke kan komme med en penis ring på, men de fleste vil opleve en smule forsinket ejakulation, og hvem vil ikke gerne at god sex varer lidt længere ? Det giver tid til, at gå ordentligt frem, få mere ud af oplevelsen og at det ikke bare bliver en hurtig tur i høkassen. 

Bevares en quickie kan under de rette omstændigheder være enormt fræk, men generelt er sex bedst når man har tid til, at nå klimax og med en penis ring får du ofte den der lille ekstra tid foræret. 

Stor guide til anvendelse af penisring fra adoniz.dk

En anden fordel ved penisringe er, at de kan være med til at øge følelsen i pikken og især hvis du bruger en glans ring i pikhovedet. Dermed bliver akten ikke bare længere og fastere men også mere intens. 

Der er mange typer af penis ringe, penisstropper, penisringe der skal sidde i bunden af skaftet og penis ringe der også skal sidde ned bag dine testikler. Derudover er der glansringen der hører til lige bag pikhovedet. Generelt er de små ringe glansringe, medium er til bunden af skaftet og de største bag testiklerne men prøv selv efter – generelt bør du når du sætter den på kunne få to fingre ind imellem pikken og ringen for at være sikker på at du kan få den af din hårde pik. Dette er særligt vigtigt med ringe af metal da de på ingen måde er fleksible eller kan give sig. 

Materialerne kan varierer fra silikone og læder til metal – også findes penisringe med og uden vibrator. 

Hvis du er absolut nybegynder anbefaler vi klart, at du starter ud med en penisstrop. dels fordi  den er lettere at tilpasse til den rigtige størrelse, dels fordi at den er simpel og hurtig at få af hvis den kommer til, at stramme for meget og for længe. Når du så ved lidt mere om hvordan din krop og din pik reagerer på stroppen kan du gå videre til en egentlig ring. 

Stor guide til anvendelse af penisring fra adoniz.dk

Fra stroppen er det naturlige valg at gå til en ring i fleksibel silikone. Det gør at selv hvis de strammer kan du uden problemer vride ringen af, hvorimod en ring af metal eller fast plastik er noget svære at få af hvis ikke størrelsen passer. Køb evt. en ring i fleksibel silikone sammen med penis stroppen da du hurtigt bliver klar til næste skridt. 

Men hvordan får man egentligt sådan et bæst på ? Det er faktisk ret simpelt. Sådan gør du ( ring der skal sidde bag testiklerne): 

 1. Sørg for at pikken er blød
 2. Tag et varmt bad for at løsne testiklerne op, så er det meget nemmere
 3. Kom testiklerne igennem en af gangen, start med den der hænger lavest. 
 4. Før så den bløde pik igennem det resterende plads
 5. Træk ringen helt tilbage så du er sikker på at den sidder tæt til roden af penis
 6. Gør dig selv hård
 7. På med kondomet
 8. Nu er du klar

Men er penis ringe så sikre, at bruge ? Hvis du bruger dem korrekt så ja ! Men sådan er det jo med alt, en avis er også ret harmløs, men det betyder ikke at du skal sætte ild til den, vel ? 

En generel tommelfingerregel siger, at hvis noget på nogen måde føles underligt, ubehageligt, huden på og omkring penis skifter farve eller du føler dig usikker så tag den af – men ellers er penis ringe fuldstændigt sikre, at have på i 25-30 min. Det absolut værste der kan ske er, at du falder i søvn og frarøver din pik blodtilførsel en hel nat, så dør den ligesom alt andet væv der ikke får blod i længere tid – så lad være med at sove med din penisring på. 

Stor guide til anvendelse af penisring fra adoniz.dk

Hvis du opgraderer til en metal ring (de er superlækre, at se på, og kan også give et fastere greb om din penis) så bør du sikre dig at du kan få to fingre ind i ringen før du gør dig selv hård. Skulle uheldet alligevel være ude og du har valgt forkert størrelse så prøv at tage et koldt bad og tænk på alt andet end det der ophidser dig – og virker det ikke ja så er skadestuen næste stop ! Derfor er det vigtigt at du har styr på størrelsen når du går over til en metal ring. 

Men lad være med at lade dig afskrække af sikkerhed når det kommer til penisringe – de er superfrække, giver en meget mere intens oplevelse og du kommer sikkert til, at holde længere – hvis du er usikker så hold dig til penis strop eller en fleksibel silikone ring, og ellers brug den rigtigt og helst sammen med en god glidecreme – vi anbefaler Pjur Aqua til silikone ringe og Pjur Original til metalringe.

Nye ringe i sortimentet: 

Blue Mate sæt: sæt med tre meget elastiske penisringe i 100% silikone. Kan både bruges enkeltvist og i kombination. Ringene har hver især en diameter på 3,5 , 4 & 4,5 cm. 

Sextreme Steel Donut Ring: Denne ring er i metal og Donut formet og lavet i rustfrie stål. 4,5 cm i diameter og placeres ved pikroden foran testiklerne. Et smukt mesterværk der er lige så meget et smykke som den er effektiv.

Ringenes Herre penis ring fra adoniz.dk

Ringenes herre metalring: penis ring med phantasy gravering. Lavet i 0,5 cm tykt rustfrit stål og leveres i diameterne 3,5 , 4,5 , & 5 cm.

All Star Enhancer: penis og testikelring. Ringen lægges omkring pikken og pungen. Det stramme hold gør, at blodet holdes tilbage i penis og derved bliver erektionen kraftigere. Meget elastisk. 

Robotic penis ring : Denne penisring er lavet med kugler i ringen, der giver ekstra lang erektion. Samtidigt giver kuglerne ekstra stimulering ved endetarms åbningen på hans partner. Elastisk diameter fra 3 cm. 

Sperm stopper glans ring: Glansring med bevægelig urinrørsprop. 2,8 cm i diameter. 


Share this post

Comment (1)

 • Sådan finder du det rigtige pikbur - adoniz.dk Reply

  […] kan metal også være sværere at komme ud af i nødsituationer (læs vores guide til pik ringe her – derudover skal du være opmærksom på at metalbure kan give anledning til pinlige […]

  marts 8, 2020 at 5:52 pm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.