Prostata massage – som en tur i himlen

Prostata massage – som en tur i himlen

Prostata massage kan være noget af det mest stimulerende en mand kan udsættes for. Forudsat at det bliver gjort rigtigt.

Prostata ligger rundt om urinrøret lige under blæren og dens funktion er at producere sædvæske – altså den væske som sæden svømmer rundt i efter udløsning. Prostata er enormt sensitiv, og kan relativt nemt stimuleres til at give en ekstrem orgasme – derfor kaldes den også det mandlige G punkt.

hvilke former for massage ?

Der er faktisk to måder, at stimulere prostata på. Indvendig og udvendig prostata massage.

Udvendigt kan prostata stimuleres ved at lege med to fingre i området imellem pungen og anus. To fingre med et fast men blidt pres på området vil stimulere hans prostata ude fra. Hvis du er usikker på hvor fast du skal have fat så hellere begynde blidt også nøje observere hans reaktion – den fortæller dig tydeligt om dit tryk er for fast eller for løst. Udvendig prostata massage er en god måde at give prostata massage til en mand, der ikke er vandt til eller helt tryg ved, at få noget op i røven. Men er også god opvarmning til en fyr, der gerne vil have indvendig stimulering.

Indvendig prostata massage handler i sagens natur om, at stimulere prostata direkte fra endetarmen. Du finder prostata ca. 3/4 af en fingerlængde fra endetarms åbningen. Stimuler den med blide roterende bevægelser med en finger eller en prostata vibrator.

hvordan ?

Hvis du er den modtagende part så gør din partner den tjeneste at lave en udskylning før du beder ham stikke hans finger derop. Vi anbefaler Mister B’s skyllestav i silikone, der uden diskussion er den bedste skyllestav vi endnu har set. Både fordi den er god til opvarmning og giver lidt stimulering imens at du forbereder dig, men også fordi at den er langt mere behagelig og fleksibel end nogen anden skyllestav, der findes på markedet.

Hvis du er den udførende part, så start med at give din partner en let massage omkring maven og langs hans ben – især indersiden af lårene er fantastiske til opvarmning. Dette område er fyldt med erogene zoner. Jeg foretrækker som regel at starte med en udvendig prostata massage, indtil min partner er 100% klar, også gå ned og begynde at stimulere endetarms åbningen enten med tungen eller med spidsen af en finger. Herefter kan du bruge en finger til at varme ham op med indvendigt, eller du kan gøre hele jobbet færdigt med en finger. Husk at være opmærksom på dine fingernegle. Korte negle er et must da slimhinderne i endetarmen er skrøbelige og der skal ikke ret meget negl til før der kommer rifter. Latex handsker er en god måde, at undgå at det sker på.

Når du så først har fundet Prostata er den perfekte stimulering faktisk at lægge en finger under prostata og bøje den lidt op og ned, næsten ligesom når du kalder en person til dig. Men gør det langsomt og blidt. Prostata er som sagt meget følsom.

hjælpemidler

Et fantastisk hjælpemiddel til det her er en prostata vibrator. Vores favorit er uden tvivl Falex fra Rocks Off. Falex er luksus vibratoren, der er skabt til prostata stimulering. Fremstillet til at levere maksimum performance levere Falex anal staven intens kraft og høj nydelse med enhver dyb og spændene vibration. Maskulin og ikonisk, øger Falex’ kurvede spids og genialt udformede skaft, intensiteten af din orgasme med præcis prostata stimulation, som den glider op imod din krop.

Uanset om du er alene eller du leger med din partner er en prostata vibration som Falex en rigtig god løsning. Både fordi at du slipper for skader fra negle, og du med de 10 forskellige vibrations niveauer kan finde præcis den stimulering der passer til dig og samtidigt veksle imellem dem undervejs.

Prostata malkning

Med lidt øvelse kan du faktisk lave det der hedder en prostata malkning. Helt grundlæggende er det en udløsning af sædvæske uden sæd – det vil sige, at du får prostata til at tømme sig selv for sædvæske. Det kan være en voldsomt stimulerende oplevelse og når du på den måde “kommer” uden på noget tidspunkt at have fået stimuleret din pik så kan det være ganske ubeskriveligt.

Men, at komme frem til en prostata orgasme kræver lidt øvelse. Fra den modtagende part kræver det at han slapper fuldstændigt af og er godt forberedt ( ikke mindst for at du kan slappe bedre af) – se blogposten Sådan forbereder du dig på analsex for hjælp til den gode forberedelse. Sørg for at ligge behageligt og lukke alt andet ude. For den givende part er hygiejne alfa og omega så sørg for at have rene hænder (også hvis du bruger en latex handske), varm ham godt op så han slapper helt af ( se længere oppe i denne artikel) og vær fokuseret på, hvordan din partner reagerer på dine stimuli.

Køb det vi taler om her:

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *