PRIDE må ikke glemmes !

pride i 2020

PRIDE må ikke glemmes !

Du har sikkert et nogle af vores PRIDE relaterede opslag på Facebook og Instagram. Løbene her i juni, hvor verden normalt er fyldt med PRIDE arrangementer har vi valgt alligevel at være ude med PRIDE budskabet og opslag, der minder om og handler om PRIDE og hvad PRIDE betyder i hverdagen. Hvorfor gør vi nu det, når nu PRIDE stortset overalt er blevet aflyst eller udsat ?

pride i 2020

Det gør vi fordi, at det er vigtigt at vi ikke glemmer PRIDE, selvom vi ikke kan mødes fysisk om, at være sammen om PRIDE budskabet. Det er vigtigt, at vi holder fast i alt det positive vi har opnået med tidligere års PRIDE arrangementeter og at vi er klar til alt det postive vi skal opnå til næste år og de følgende år.

Derfor har vi også følt at det har været vigtigt, at det var vigtigt, at holde fast i PRIDE budskabet her i juni måned, selvom Covid-19 satte en stopper for den store fest.

Men samtidigt har vores PRIDE kampagne også været et opråb om, at selvom vi ikke kan fylde Rådhuspladsen i København eller Officerspladsen i Aarhus med regnbuer så kan vi allesammen alligevel gøre meget for at holde fast i PRIDE og PRIDE budskabet ved i år mere end nogensinde at tilføje regnbuer på mere eller mindre diskret vis. Både for at vise communitiet at vi støtter op om hinanden, de nye der overvejer at springe ud at de ikke er alene og påminde os selv om, hvad det er for nogle budskaber der er vigtige. En lille velplaceret regnbue kan forøvrigt også være en formidabel samtale starter – enten med en der har brug for information om hvad LGBT miljøet er, eller for dig der måske mangler en partner. Regnbuen viser jo, hvor du hører til i den sammenhæng.

På den måde kan en lille regnbue være med til både, at holde opmærksomheden på det gode PRIDE budskab ude i samfundet.

Copenhagen PRIDE har valgt at gennemføre en digital pride og den opfordre vi alle til at støtte op om i en tid, hvor det er vigtigt at vi passer godt på hinanden og ikke forsamles for mange mennesker af gangen !

Opgrader din PRIDE:

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.