Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/adoniz.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
Pride Kalender - Nyt på adoniz.dk - adoniz.dk

Pride Kalender – Nyt på adoniz.dk

pride

Pride Kalender – Nyt på adoniz.dk

Midt i travlheden omkring forberedelse og udførelse af Black Friday med alt, hvad det medfører så har vi også haft tid til at lave lidt nyt indhold til jer, en international Pride kalender.

adoniz.dk’s topmenu vil du nu kunne finde et punkt hvor der står Pride kalender. Vi elsker Pride og ser priden som det vigtigste talerør vi i LGBT miljøet har. Vi er også meget bevidste om, at mange af vores kunder har det samme stærke tilhørsforhold til Priden og, at flere af jer rejser ud i verden for, at opleve Pride under fremmede himmelstrøg.

Derfor har vi gået med et ønske om, at gøre det nemmere for jer, at planlægge jeres ferier og Pride rejser og i samarbejde med Spartacus International Gay Guide – giver vi jer hermed muligheden for, at tjekke hvornår din foretrukne Pride afholdes og ved, at klikke på den Pride du gerne vil til kommer du ligeledes direkte ind på den pågældende Prides hjemmeside.

Listen er lang, pt. ligger der 578 Prides i kalenderen og den tager lidt tid at indlæse så vær sød at have lidt tålmodighed.

Vi håber at vi ses derude !

GEAR DER UNDERSTREGER DIN PRIDE:

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *