Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/adoniz.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
Om adoniz.dk - adoniz.dk

Om adoniz.dk

adoniz.dk er ejet og drevet af Bonore IVS. Vi henvender os primært til bi og homoseksuelle mænd, der har sex med mænd. Vi befinder os selv i målgruppen og ved derfor hvad det handler om, og hvilke udfordringer der kan være.

adoniz.dk er danmarks nye webshop for homo & biseksuelle mænd.

Vi har med adoniz.dk valgt at skille os ud fra de øvrige shops på det danske marked ved ikke kun, at være en sex shop – men også en formidlings kanal til viden og inspiration – dette har vi vores blog og homoguiden til . Vores håb er at den både kan tjene som inspiration til, at prøve noget nyt – men også at den kan være med til at fjerne lidt usikkerhed første gang du begiver dig ud i noget du ikke har prøvet før.

Hvis du ikke finder svar på det du søger i bloggen er du velkommen til at henvende dig til os enten på chatten eller på mail kundeservice@adoniz.dk så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. På samme email modtager vi også hellere end gerne forslag til ting som du gerne ser vi inkluderer i vores sortiment – vi beder dig imidlertid om kun at sende disse forslag på mailen og ikke i chatten. Hvis vi bruger dit forslag giver vi et gavekort på 100 kr. – I det tilfælde at flere har foreslået det samme trækker vi lod om hvem der får gavekortet.

Alt forsendelse sker i diskret indpakning med Bonore IVS som afsender.

Hos adoniz.dk anser vi sikker sex som den vigtigste hjørnesten i god sex – derfor har vi også valgt som princip at kondomer og glidecreme udbydes til særdeles gode faste priser.

Ønsker du et samarbejde med os ? Gå til siden samarbejde med adoniz.dk for yderligere information.

MISSION STATEMENT

At bidrage til øget livskvalitet, og flere tilbud om aktiviter, jobs og muligheder for LGBT personer i Danmark, med særligt fokus på Jylland.