Nøgleholderens gevinst

nøgleholderens gevinst ved male chastity

Nøgleholderens gevinst

Her, hvor vi tager hul på den sidste artikel omkring Male Chastity i denne omgang vender vi perspektivet om. Indtil nu har vi talt meget om den oplevelse den bærende del – den underdanige, der får sin pik under lås og slå får ved Male Chastity – men denne gang vender vi perspektivet imod nøgleholderen. Hvad får han ud af legen og hvordan bliver man en god nøgleholder?

Som nøgleholder skal du først og fremmest forstå at din rolle er meget ansvarsfuld. I det øjeblik, hvor du står med ansvaret for din underdanige’s pikbur har du fået ansvaret for hans sexuelle tilfredsstillelse og sikkerhed. Hvis ikke du var det i forvejen så er du ihvertfald nu den vigtigste person i hans liv.

Nøglerne er essensen af din rolle. Din opgave er til enhver tid, at holde styr på nøglerne til hans bur. Vi har tidligere beskrevet de forskellige typer af låse – men lad os bare opsumere engang 1. hængelås 2. plastiklås med serienummer 3. app kontrolleret lås som i det nye Cellmate pikbur.

Fordelen med hængelåsen er, at den er billig. Ulempen er, at hvis ikke du er sammen med din underdanige hele tiden er du nødt til, at have en nødplan hvis det skulle blive nødvendigt at tage buret af. Det kunne f.eks. være at gemme en nøgle et sted hvor han altid kan få fat i den men som kun du kender, og som han skal ringe til dig for at få placeringen, at vidde. Optimalt er det imidlertid ikke.

Plastlåsen koster lidt mere – men den virker og den er praktisk. Hver lås kan nemt klippes op i en nødsituation, men den er også udstyret med et serie nummer – dermed kan du altid tjekke at han ikke har haft buret låst op. Hvis du har valgt en hængelås til hans pikbur kan du også bruge plastlåsen til at låse en kasse eller æske, hvor reserve nøglen ligger i.

Den app kontrollerede lås, fås indtil videre kun i Cellmate pikburet – og fordelen er umiddelbar – du har altid mulighed for at låse op uanset hvor du befinder dig – på den måde får du fuld kontrol over hans chastity uanset hvor du befinder dig.

Uanset hvilken type nøgle du vælger så husk, at nøglen også er kernen til jeres leg. Tag det alvorligt og sørg for, at der altid er en nøgle tilgængeligt hvis der er behov for det. Det inkluderer også at der er strøm på din telefon, hvis du vælger Cellmate løsningen.

Hvis du vil tease din underdanige lidt ekstra så kan du f.eks. hvis du vælger hængelåsen vælge at sætte den i en halskæde som du går med om halsen. På den måde vil du altid påminde ham om, at det er dig der har kontrollen over hans pik og orgasme – og vil du lege lidt ekstra med ham på et mentalt punkt kan du altid få ham til at kysse eller slikke nøglen når han kigger på den.

Det er den slags mind games som gode dominante er lavet af – og som gør dig til en respekteret og værdsat nøgleholder.

Ofte er der en tendens til, at Male Chastity kommer til, at handle om ham, hvis pik er under lås og slå. Han har måske gået med fantasien i nogle år før han er moden til, at foreslå at i skal gøre det, og har derfor haft tid til, at udvikle fantasier som han vil have dig til at opfylde. For dig som nøgleholder kommer det måske lidt mere pludseligt og du har ikke haft den samme tid til, at forberede dig. Men husk, at det lige så meget handler om dig som det handler om ham. Male Chastity er et to personers spil – og du skal huske i lige så høj grad at stille dine egne behov.

5 hurtige til den gode nøgleholder:

Du laver reglerne: Du behøver ikke at være en fuldblods dominant for, at blive en god nøgleholder. Imidlertid er det vigtigt at du også sætter dig igennem. Det vil give dig mere selvtillid og gøre det nemmere for dig, at fuldføre dig rolle. Det vil ligeledes virke stærkt erotisk på din underdanige. Start med at give ham opgaver han skal fuldføre eller tjenester han skal klare for dig.

NEJ, NEJ og atter NEJ ! – Du bliver helt sikkert mødt med en masse ønsker, som f.eks. om ikke det ville være en god ide at låse op idag, eller fantasier han gerne vil have opfyldt. Sig nej, eller giv ham noget af det uden at give ham hele oplevelsen. Læg nogle ting til som du gerne vil, og gør det ofte så han ikke får lige præcis det han beder om. Det gør legen meget mere intens og vil også give ham en væsentligt bedre oplevelse.

Hold pauser – At blive nøgleholder er en helt anden rolle end den du er vandt til. Men husk, at det er ikke hele dit liv og du er stadigt den person kæreste, ven, kollega, forældre som du var før i begyndte at lege med Male Chastity. Derfor skal du tillade dig selv pauser, hvor du kan fokusere på andre ting i dit liv, der er med til at definere hvem du er som person. At i holder en pause, hvor i ikke taler om chastity er desuden bare med til, at tease ham yderligere.

Giv ham lov – Ja du er den dominerende part i forholdet, og ja du er nøgleholderen med kontrol over hans pik og orgasmer. Men det betyder ikke, at du skal være et arogant svin. Nogle gange siger du fra og bestemmer 100% hvad der skal ske og hvornår han må få en orgasme. Men indimellem lader du ham bestemme eller i tager beslutningen sammen. På den måde får han lidt medindflydelse samtidigt med at han stadigt bliver holdt nede på plads og forstår at han kun får det han vil have fordi, at du tillader det.

Safewords – Husk at i begge aftaler et safeword. Han skal have et safeword der gør at han kan blive nød oplåst , hvis han oplever smerte eller ubehag ved buret, eller hvis han er ved at gå i panik over at være låst. Men du skal også have et safeword der kan give dig en timeout for en periode, hvor jeres liv og forhold skal handle om noget andet en Male Chastity.

Følger du de fem råd, så er du rigtigt godt på vej.

Hvad får nøgleholderen ud af det ?

Som sagt så handler Male Chastity lige så meget om nøgleholderen som det handler om ham der er låst. En af sidegevinsterne ved Male Chastity er ofte, at den underdanige bliver mere og mere liderlig uden at kunne få forløsning. Den liderlighed kommer ofte nøgleholderen til gode, da en af måderne den underdanige kan få en form for forløsning eller udlevelse af hans liderlighed er igennem, at tilfredsstille nøgleholderen. Du vil derfor ofte opleve at han får en øget vilje til, at tilfredsstille dig.

Brug situationen til både at udøve kontrol, magt og dominans og fortæl ham hvordan du vil tilfredsstilles. På den måde får du mindst lige så meget ud af det som han gør. Flere par fortæller faktisk, at de er kommet tættere på hinanden fordi at Male Chastity er noget man kan have sammen og som fungerer bedst når man er to om det.

Køb det vi taler om her:

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *