Når røven flækker !

Når røven flækker !

Analsex kan være forrygende godt, og det kan være forrygende dårligt ! En af de ting der kan gøre det forrygende dårligt er når kroppen ikke samarbejder om at gøre det til en lækker oplevelse……

Følsomheden i endetarmsåbningen kan være mere eller mindre hård. Anatomi, kost, hormon og bakterie balance, stress og mange andre ting kan ændre dette frem og tilbage alt efter hvem man er og hvor man er i sit liv. Nogle gange kan størrelsen på ens partners pik også gøre at huden omkring endetarmen bliver mere følsom og sart, altså når man eksperimenterer med ting man ikke er klar til.

Den hud der ligger omkring endetarmsåbningen er generelt tør – det skal den være og det er der ikke noget i vejen med. Men det betyder også at der er meget høj friktion. Derfor anbefaler vi også altid brug af glidecreme – helst en god silikonebaseret glidecreme til analsex – for at nedsætte friktionen og tørheden imens at sex akten står på. Men nogle gange er glidecreme bare ikke nok. Huden får flænger og rifter og der er mere smerte forbundet med sex end nydelse.

Nogle gange skal der bare mere til – også er gode råd dyre. Man kan forsøge at bedøve huden omkring endetarmsåbningen – men det er lidt som at pisse i bukserne en kold vinterdag, varmen aftager efter lidt tid. Problemhuden er der nemlig endnu, flængerne kommer stadigt, du mærker dem bare ikke så kraftigt imens bedøvelsen står på.

Alternativet hedder Pjur Analyse Me, Anal Comfort Serum og leveres i en 20 ml. pumpe beholder. Nu siger du nok, at 20 ml. er meget lidt – men der skal også kun bruges meget lidt af gangen – og hos adoniz.dk får du den faktisk til markedets absolut bedste pris. Smør 1-2 pump ud på huden omkring endetarmen og før også en lille smule ind i endetarmsåbningen. Giv den så nogle minutter til, at virke og start så langsomt op på analsex, med glidecreme præcis som du plejer.

løsningen til problematisk analsex

Anal Comfort Serum er ikke bedøvende og ødelægger derfor heller ikke oplevelsen, men lægger en beskyttende film hen over huden så den tåler mere. Det er så såre simpelt.

Virker den så ? JEP, JEP og JEP ! Vi har faktisk kendskab til et par, der har været udelukket fra analsex i 6 måneder fordi at den passive part blev ved med at ødelægge huden omkring endetarmsåbningen og som fik analsexen’s glæder serveret på et sølvfad igen takket være Analyse me Anal Comfort Serum.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *