Når du elsker sex, men hader rengøringen !

fetish pad til fræk hygiejne

Når du elsker sex, men hader rengøringen !

Det siger sig selv, vi elsker sex, sex er sundt, sex er dejligt og sex gør os til langt mere hele mennesker og der er ikke noget der er så godt som når liderligheden og impulsiviteten tager over og vi bare gør det fordi at vi har lyst og ikke fordi at vi har planlagt det . Men så kommer dilemmaet – nogle gange dræber det bare impulsiviteten at der nogle gange følger en masse rengøring med bagefter.

Måske fordi at vi er blevet overrumplet af et impulsivt morgen put – og skal møde på arbejde lige om lidt, eller fordi at det er et lige før sengetid put, der er så fantastisk at sove på – men som bliver lidt ødelagt af, at vi måske skal skifte sengetøj før vi så kan være klar til at sove bagefter.

Netop at der følger nogle ting med sex, der også skal klare, hører vi tit som en begrundelse for, at mange ofte får kvalt netop den impulsive tilgang til sex. Hvis der er for mange barrierer der skal brydes ned før end vi kan have impulsiv sex, så vælger vi mange gange bare ikke at have sex – og det er synd.

Og det er faktisk slet ikke så lige til at være homo og skulle have impulsiv sex. Først er der hele seancen med udskylningen der tager sin tid. Den del af forberedelsen har vi faktisk skrevet en lille guide til som du kan læse her. Men det rigtige udstyr og den rigtige tilgang til udskylningen behøver det nemlig, hverken at være besværligt, langvarigt eller besværligt. Faktisk kan det gøres til en del af legen med Mister B’s Silikone skyllestave.

Men så er der det der med at gøre rent bagefter. Sved, Sperm og andre kropsvæsker kan sammen med f.eks. glidecreme svine ganske betragteligt i sengetøjet og gøre det ubehageligt at skulle sove i. Men her kommer Fetish Pad til din redning.

Fetish pad er en sort måtte, der måler 60 X 90 cm. Du lægger simpelthen måtten i sengen, stolen eller hvor du nu end gerne vil undgå at din sex leg sviner og lader måtten suge alt væsken. Hver måtte suger mindst en liter væske, så du er godt beskyttet.

Når det hele er slut, folder du din Fetish Pad sammen og smider den ud med dit daglige affald. Nemmere kan det ikke være !

Fetish Pad er lavet i en fræk sort farve der giver en lækker fræk atmosfære – alt sammen for at gøre dit liv nemmere og frækkere !

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *