Når det skal glide godt……

Når det skal glide godt……

Der er ingen tvivl om, at når det kommer til analsex så kommer vi ikke udenom glidecreme. Men hvad er forskellen på de forskellige glidecremer og hvordan bruger man dem ?

Noget af det første du vil opdage er, at alle glidecremer skiller sig ud i forhold til, hvilken basis de er lavet på. Man skelner imellem vand, silikone og oliebaseret glidecreme. Hvis du skal have sex med kondom på så er den vigtigste regel : undgå oliebasserede glidecremer ! I mange år har man udelukkende anbefalet vandbaseret glidecreme til brug sammen med kondomer, men idag kan de fleste silikone glidecremer bruges med kondomer og, hvis du er i tvivl så vælg den gode fra Pjur Original .  

Vandbasseret

Den vandbasserede glidecreme er som sagt den som man har anbefalet i flest år når det kommer til sex med kondom, men er nok på alle parametre den af de to silikone og vand der er dårligst. Vandbaseret glidecreme absorberes efterhånden af huden, hvilket gør den alt andet end ideel til længerevarende sex – ofte vil man have behov for at “fylde op” undervejs. Hvad angår evnen til, at fjerne friktion så er den vandbasserede også langt underlegen silikone versionen. Vandbaseret betyder også at den opløses i vand og derfor er alt andet end brugbar til sex i vandmiljøer – pools, jacuzzi, o.lign. Til gengæld kommer den vandbasserede glidecreme tydeligt til sin ret når det kommer til sexlegetøj i silikone. Disse kan nemlig ikke tåle silikonebaseret glidecreme, og her bliver den vandbasserede et godt alternativ. Pjur Aqua er et godt valg.

Silikone

Når det kommer til den silikone basserede glidecreme så er den klart overlegen der hvor tørhed gør at der kan være stor friktion. Dermed er silikonebaseret glidecreme det naturlige valg til analsex. Det er også en type glidecreme, der ikke absorberes af kroppen og derfor holder glide effekten langt længere end vandbaseret glidecreme da den bliver liggende på huden. Silikone er også ganske udemærket sammen med vand, så hvis du har planer om at forføre Mr. Gym Star, under bruseren, næste gang i er i fitness centret så skal du have din silikone glidecreme med. Silikonen kommer dog lidt til kort når det gælder masturbation, ikke fordi at det ikke fungerer og heller ikke fordi at det ikke føles dejligt, men rengøringen af dine omgivelser bagefter kan være lidt af en hovedpine, så hellere bruge en vandbaseret og fylde på undervejs for det kommer du til.

hvordan ?

Når det kommer til, hvilket mærke du skal bruge så er det altid en personlig smagssag – der er dog ikke nogen tvivl om, at vi her på adoniz.dk har et helt specielt kærligheds forhold til Pjur.

Hvordan bruger du det så ? Well kom en lille smule omkring endetarms åbningen, påsmør et tyndt lag på din partners pik eller det legetøj du skal have op og husk også at komme lidt glidecreme ind i endetarmsåbningen. Mere er ikke nødvendigvis bedre, da følelsen af at have glidecreme til at flyde rundt over det hele ikke nødvendigvis er særligt ophidsende, og meget glidecreme giver ikke nødvendigvis bedre effekt, medmindre det er din første gang og du føler dig mere tryg jo mere glidecreme du bruger.

Køb det vi taler om her:

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *