Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/adoniz.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1142
Male Chastity - Tvungen afholdenhed som en fetish - adoniz.dk

Male Chastity – Tvungen afholdenhed som en fetish

male chastity

Male Chastity – Tvungen afholdenhed som en fetish

Male Chastity er en fetish der grundlæggende handler om dominans og underkastelse. Kernen i Male Chastity er, at den underdanige fyr nægtes muligheden for at få udløsning og/eller lege med hans pik. Der er flere muligheder for, at udleve denne fetish.

Hvis det kun skal foregå i forbindelse med en sex session så kan det f.eks. gøres ved at den dominerende part spanker den underdanige over fingrene – gerne med en ridepisk – hver gang han forsøger et røre ved pikken. Men skal legen tages et skridt nærmere eller forgå over længere tid så kan kyskhedstrusser, altså et par underbukser med stropper der kan låses og derfor forhindre adgang til pikken, eller mere ofte brugt – og for de fleste også væsentligt lettere at håndtere – et kyskhedsbur.

Et kyskhedsbur er et lille bur i to eller tre dele der ofte består af en pikring, selve buret og måske en spacer eller to afhængigt af hvor meget plads der er behov for imellem buret og ringen. Buret kan være i plastik, silikone eller metal. Det låses enten med hængelås eller med en kode strip, der indeholder et serie nummer der altid afslører om strippen har været brudt.

Nøglen opbevares enten af den dominerende part, som når det drejer sig om Chastity også kaldes Keyholder eller nøgleholder. Dermed afgiver den underdanige part så også enhver kontrol med hans seksualitet og seksuelle tilfredsstilelse og mulighed for udløsning til den dominerende fyr – nøgleholderen. Hvis du er en ansvarlig nøgleholder gemmer du også en akut nøgle et hemmeligt sted, hvor du kan guide den underdanige fyr hen, hvis der skulle opstå et problem og han er nødt til at låse pikburet op, på et tidspunkt hvor du ikke er tilstede.

Nogle vælger også, at opbevare nøglen i specielle nøglebokse, der enten har en kode eller en timer på – men disse er ofte ret dyre og ikke særligt nemme, at få fat i.

Chastity play er udover dominans og kontrol ofte også associeret med feminisering og ydmygelse. Når det kommer til dominans og underkastelse så opfylder det næsten til perfektion både masochisten og sadistens behov. Den underdanige får lov til, at føle sig ydmyget og vil undervejs opleve en psykologisk rutschebane uden lige. Hormonerne produceres stadigt og du vil stadigt kunne mærke at pikken gerne vil erigeres men den får simpelthen ikke plads til det, eller den får kun begrænset plads til det. Så lysten og viljen er der – men det lader sig simpelthen ikke gøre. Det kan være lige til at blive tosset af – omvendt er belønningen i form af en helt ekstrem udløsning når (og hvis) du får lov til at tage buret af ikke til, at tage fejl af.

For den dominerende er hele seancen med at se den underdanige kæmpe med den liderlighed han ikke kan få udløsning for – lige til at smøre hans sadistiske hjerte med. Du ved også med sikkerhed at din underdanige fyr opfører sig pænt. Der er ikke noget med sidespring, eller at han leger med sig selv uden, at have fået lov, og ofte vil du opleve at det er nemmere at få ham til, at udføre hans rolle i livet blot for snart at få lov til at få den udløsning han så meget har brug for.

Den underdanige fyr kan være låst op under sexlegen, eller i nogle timer, nogle dage, nogle uger, nogle måneder og især for dem, hvor feminisering er en fetish måske i et halvt år eller et år. For dem der er låst op i lang tid – altså 6 -12 måneder så kan i opleve at det tager nogle dage efter oplåsning, for at få erektion igen da hormonsystemet lige skal finde ud af igen at nu kan det faktisk lade sig gøre.

mand viser sin kyskhed med et pikbur

For dig der bare er låst op i dage eller få måneder vil du sandsynligvis ikke opleve dette.

Hvad skal jeg vælge ?

Hvis du er helt ny indenfor male chastity så vil du stå med det evindelige spørgsmål omkring gear – hvad skal jeg vælge ?

Overvej først følgende, skal jeg lege alene, eller sammen med en eller flere partnere ? Skal jeg kunne få en lille stivert på i buret eller skal jeg slet ikke kunne få antydningen af erektion ? Skal jeg kunne rejse med mit bur ?

Når du har gjort de her ting op, så er det egentligt blot et spørgsmål om, at finde det bur der passer dig og dit formål bedst. Er du vandt til at bruge en pik ring så kender du ihvertfald ringens størrelse – så er resten op til hvor stort buret skal være.

Med hensyn til materiale valget, så afhænger det meget af hvor længe du skal bruge det og hvorvidt du er omskåret eller ej. I Danmark er størstedelen af mændene ikke omskåret og det vil sige, at der skal være plads til forhuden og der skal være mulighed for at skubbe forhuden tilbage i forbindelse med rengøring. Derfor anbefaler vi oftest et metal bur til mænd med forhud, der skal anvende buret mere end et par timer. Omskårne mænd er ikke på samme måde bundet af materiale valget.

Når du prøver dit pikbur første gang, skal du være opmærksom på at det skal være så tilpas tæt, at det ikke falder af eller kan tages af uden at låse det op, men det skal heller ikke være ubehageligt, at have på.

Se også BBC reportagen om male chasity i videoen herunder, og hvis du stadigt sidder tilbage med spørgsmål omkring chastity så skriv til os på chat funktionen i nederste højre hjørne.

Køb det vi taler om her:

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *