London’s overflødighedshorn af prideflag og fetish

London’s overflødighedshorn af prideflag og fetish

London kan bare noget helt specielt når det gælder homokultur, inklusion, accept og tolerance. Ligesom Berlin er London det sted i Europa, hvor du med garanti kan være dig selv fordi at uanset, hvordan du er, hvad du er til og hvilken sub kultur du tilhører så vil du kunne finde nogen der er ligesom dig.

Den 6. juli og en uge frem står London malet i Pride farver og Pride flag. Det hele starter med Pride parade 6. juli (modsat i Danmark hvor paraden er kulminationen af festen) også starter ellers et rent overflødighedshorn af regnbue events hele den følgende uge.

Det kunne f.eks. være kunst udstillingen Life in Colour: Portraits of Queer Londoners i Stratford East Picturehouse, filmfremvisning af filmen Identity, Pride Pub Crawl eller Penis Parade en kunstudstilling med fokus på ja….du ved pik !

Fetish Week London, der følger samme tidsplan som Pride in London er et event i eventet og er med til, at gøre London Pride til noget ekstra. Bag Fetish Week London står kinkster dating sitet Recon. Fetish Week London er et stort sammensurium af begivenheder, specielle tilbud og meget mere. Blandt andet er en lang række fetish butikker gået ind i Fetish Week London med specielle rabatter og kampagner. Men også events som Unleashed, et event for puppy players, hvor både hvalpe og handlere kan mødes og have noget socialt sammen. Et andet event er Masterclass, hvor du kan lære grundlæggende bondage er et spændene initiativ.

For dig, der er til sportsgear, sneakers og sportssokker er der torsdag Sports Cruise som er en stor fest dedikeret til denne specielle kink. Fredag er Rubber Gear festen for gummi fetichister. Lørdag hedder hovedbegivenheden Full Fetish som er hovedfesten, hvor alle fetish typer er velkomne. Det koster imellem 10 og 60 GBP at deltage i begivenhederne omkring Fetish Week London og billetter kan købes på www.fetishweek.com.

Når det kommer til LGBT og fetish miljø har London altid haft en særstatus og det er bestemt ikke ændret iår. Husk, at du kan gear up hos adoniz.dk så du er klar, hvis der står Fetish Week London på dine rejseplaner iår.

Share this post

Comment (1)

  • Rapport fra Fetish Week ! - adoniz.dk Reply

    […] omtalt i blog posten London’s overflødighedshorn af prideflag og fetishhar dating sitet Recon i forbindelse med London Pride afviklet Fetish Week. Efter, at have læst […]

    juli 15, 2019 at 4:42 pm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *