Lad kærligheden og sexlivet blomstre i december !

sådan får du sex i julen

Lad kærligheden og sexlivet blomstre i december !

Sex i julen ? Får du noget iår ? Kan det overhovedet lade sig gøre ?

For langt de fleste par er december nok en af de måneder, hvor der er mindst sex på bordet. December har en tendens til, at drukne i julegaveræs, klejnebagning og forberedelser af julefesten. Egentligt er det fuldstændigt tåbeligt for julebudskabet er jo netop kærligheden til hinanden, og sæt tempoet ned, nyd dine kære og spred glæde omkring dig.

Men, hvordan får du så en dejlig lækker og intim december der ikke drukner i stress ?

for det første handler det om, at erkende at julen ikke behøver at være perfekt. Den bliver det som den bliver og det kan da godt være at du kun når at pynte op i halvdelen af huset, det kan også godt være at du netop når at bage klejner men må droppe vanilje kransene – og hvad så ? En jul med klejner og uden vaniljekranse er langt bedre end en jul uden noget af det. Så accepter at du er menneske og måske ikke når det hele. Måske kan du også udlicitere nogle af tingene til en bager eller et supermarked.

du kan også få en fræk jul

Det samme gælder gaverne – en lille gave givet med kærlighed er bedre end ingen gave – og det handler ikke om den perfekte eller dyreste gave – men først og fremmest om, at du giver noget der er personligt og dybtfølt. Fordi at du har lyst til at give noget til dem du holder jul med.

Sidst men ikke mindst – jo mere du får planlagt her i november jo mere tid får du til at dyrke den mand du elsker i december. Så se, at komme igang, få købt kagerne og planlagt julepynten og maden nu – så du har overskud til din mand i jule måneden.

Og her skal du altså ikke holde dig tilbage – hvis du er stresset er han sikkert også – men hold dig ikke tilbage for at kaste ham op på køkkenbordet og gennem pule ham med alt det energi du har brug for at komme af med. Det vil være godt både for ham og for dig og du får en masse energi til juleforberedelserne.

Hvis du vil gå skridtet videre og virkeligt pirre ham, og samtidigt vise ham hvor meget du elsker ham, så lav en personlig pakke kalender til ham. Det behøver ikke tage så frygteligt lang tid og det behøver helller ikke, at være specielt dyrt. Mix den med erotiske gaver, personlige gaver og små søde ting, også må du forresten godt give opgaver som gaver også.

F.eks. kan din pakkekalender indeholde 2-3 lidt større gaver til 2-300 kr. som du ved han mangler eller savner. Kryder den lidt med intimgaver som f.eks. massagelys, plejeprodukter, eller hvis du vil ud af den sti måske en flogger, eller bondagetape. Det kan måske også være undertøj du vælger at krydre din pakkekalender med for at vise at du synes han er lækker og totalt fræk.

massagelys er en fræk kalendergave

Derudover kan du for, at holde budgettet nede f.eks. lave dage hvor pakkerne består af chokolade eller nødder. Det er nok billigt fyld, men det vækker enorm glæde og tilfredsstillelse og han vil helt sikkert elske dig for det.

Er du lidt mere modig og frisk på virkeligt at spice jeres sexliv op, så lad gaven nogle af dagene være en opgave. F.eks. “Send et billede af din pik i frokostpausen”, eller “gå på arbejde med en plug i røven” – opgaver som du ved han vil synes er lidt grænseoverskridende men stadigt frække og tilpas pirrende til at han vil synes, at det er frækt og som vil få ham til at længes efter at komme hjem til dig.

Og husk så – Vi holder jul for at fejre kærligheden – ikke perfektionismen. Hvis du husker det så er der også sex i julen 🙂

Køb det vi taler om her:

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *