Kontaktløs levering i Corona tider !

kontaktløs levering

Kontaktløs levering i Corona tider !

Er du bekymret over, hvordan du får dine varer uden, at risikere smitte med den Corona virus der for tiden hærger landet ? Vi har her to forslag til, hvordan du får leveret dine varer uden kontakt til et andet menneske.

Den ene mulighed er Dao365. Hvis din pakke vejer under 3 kg. kan vi sende den med Dao Hjemmelevering. Når du vælger Dao hjemmelevering leveres forsendelserne direkte til modtagerens dørtrin. dao kører ud med pakkerne om natten, så de er på adressen – ved døren, eller i postkassen – om morgenen inden klokken 07.00.

Den anden mulighed er GLS Pakken stilles på hjemadressen, der giver dig mulighed for at modtage pakken, selvom du ikke er på adressen.

GLS, Pakken stilles på hjemadressen, fungerer ved, at du oplyser i kommentarfeltet når du bestiller din vare hos os, hvor på hjemadressen GLS må stille pakken.

Eksempler på placeringer kan være:

  • I drivhuset
  • I garagen/carporten
  • På terrassen
  • Ved bagdøren
  • Foran hoveddøren

Bemærk at når en forsendelse leveres på denne måde , ophører GLS’ erstatningsansvar, efter omdeleren har afleveret forsendelsen på det af modtager anviste sted. GLS er ikke ansvarlig for, hvad der sker med forsendelsen, når den er afleveret på modtageradressen – hverken ved bortkomst, vejrligsskader eller lignende. Det er dermed dit ansvar at pakken ikke beskadiges efter levering.

Dermed har du nu to fine muligheder for, at få dine pakker uden fysisk kontakt med enten butikspersonale i en pakkeshop eller en chauffør.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *