Julegaver & frister !

levering af frække julegaver

Julegaver & frister !

Har du overvejet frække julegaver ? Enten til dig selv eller manden i dit liv ! 

Hos adoniz.dk er vi i den grad i julestemning og vores julekalender Jespers Jul som vi har fået debutanten Alexander Rex til, at skrive er vores julegave til jer. Vi håber at i kan lide den og, at den er en lækker og fræk tilføjelse til juletiden. 

Jul er nemlig meget mere end slik, kager og god mad. Julen er også kærligheden og intimitetens tid – og dermed også en tid, hvor vi skal huske at der skal være plads og tid til frække indslag. 

Kærligheden, liderligheden og lysten til hinanden kan nemlig godt drukne lidt i juletravlhed. Dermed er en fræk eller bare en kæk lille jule eller adventsgave til manden i dit liv et sikkert hit og en skøn måde at sende et signal på om, at du stadigt har lyst og behov for ham, og at det måske er nu, at i skal sætte tempoet ned og nyde hinanden. 

Frække pakker er naturligvis oplagte som advents gaver fordi at i ofte er alene når de bliver givet, men frække pakker virker også fantastiske dommen ekstra julegave enten om morgenen d. 24. eller 25. december, sådan at det bliver en oplevelse som i er sammen om. 

Herunder har vi samlet 10 lækre og oplagte ideer til frække julegaver, der pifter parforholdet op. Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at for at vi kan nå at levere dine frække julegaver inden d. 24. december så er der to datoer som det er vigtigt at du holder dig for øje. Den første dato er d. 17. december kl. 12:00 , som er fristen for hvornår vi skal have din bestilling hvis du ønsker levering med Bring. Den anden dato er d. 19. december kl. 12:00 som er gældende bestillingsfrist for alle andre leverandører. Det vil sige GLS, DAO og Postnord. 

Vores frække julegave tips: 

senze massagelys

Senze Massage Lys: Massagelys i dekorativ æske med pirrende duft. Tænd lyset og vent i ca. 20 minutter og sluk det så igen. Hæld den smeltede, varme olie ud i håndfladen og masser den kærligt ind i huden på din partners krop. Fantasisk måde at forkæle ham på, at komme tæt på hinanden på en smuk og intim måde og en dejlig måde at varme op til rigtig lækker sex. 
Rocks off falex

Rocks Off Falex: er vores nye luksus prostata vibrator. Den er 100% vandtæt, med 10 kraftfulde indstillinger og designet er maskulint og ikonisk. Den kurvede spids og det perfekt udformede skaft giver maksimal prostata stimulans og med en indføringslængde på 12 cm er den skabt til at nå det magiske punkt. En super lækker gave, der er perfekt både til alene leg og jer to sammen. 
vibro plug

Vibro Plug: er faktisk en af vores favoritter når det kommer til butt plugs med vibration. Den er tilpas stor til at den gør det som den skal, men heller ikke større end at den er diskret at have med i tasken. Der medfølger desuden fjernbetjening så du kan styre den for din partner eller omvendt. 
icicles butt plug i glas

Icicles glas plug no. 48: Når nu vi taler om favoritter så kan vi heller ikke komme uden om denne glas plug. At den er lavet i glas gør den enormt temperatur følsom, så hvis du f.eks. holder den under lunt vand før i begynder at lege med den, er den perfekt til at give din partner den der varme pirrende fornemmelse hvis du varmer ham op ved at køre den rundt på hans krop. Er rigtigt nem at sætte op, super behagelig at have i og set ud fra et hygiejne perspektiv nok en af de letteste plugs at rengøre. At den så også er utroligt smuk er jo kun et plus. 
shibari bondage reb

Shibari Bondage Reb: fås i enten 3 eller 7 meter. Bondage reb er et kraftigt signal om at du gerne vil noget lidt mere kinky og, at det er tid til at få lidt krydderi på hverdagen. Så hvis du går med en indebrændt kinkster i maven, eller bare ville ønske at han gad binde dig fast til sengen jule morgen så giv ham et reb eller to så han ved at han bare kan bruge dig som han har lyst til ! flogger til bids og impact play

Zado Mini Flogger: vil du gerne prøve kræfter med BDSM og Impact Play så er Zado’s mini Flogger perfekt at lægge i adventsgaven. Den sender et kraftigt signal om, hvor fræk du egentligt er og at du egentligt gerne vil fremprovokere han dyret i ham. Zado’s Mini Flogger er tilpas let og lille til, at det er en lækker Flogger for dig der er uøvet i Impact play. ring for sex bell

Ring for sex klokke: er en af de lidt sjovere ting, men det er nu ikke helt spøg og skæmt. Intet er så fræk som når manden i dit liv bare slår på klokken og forventer at blive sexuelt serviceret. Giv ham en sex klokke og fortæl ham at det er ham der bestemmer. trusse med slids over bagdelen

Fuckable brief: læder looket i den her trusse er lige til, at blive røv liderlig af. En fræk julegave der kommer jer begge to til gode. Trussen er udstyret med knapper foran så du nemt kommer til hans pik, og slids i røven så du bare kan kaste ham op på køkkenbordet og give den fuld gas uden at du behøver at flå trusserne af ham. Ikke bare er den praktisk men også møg hamrende fræk. 
puppy sokker sk8erboy

Sk8erboy Puppy Sokker: uanset om du så tænder på sokker eller ej, så er Sk8erboys Puppy sokker med små sorte hvalpe poter på siden og under fødderne nok noget af det kæreste vi har set hele året. Giv ham et sæt der gør ham endnu mere bedårende, og hvem pokker kan da modstå en sød lille hundehvalp der kigger op på dig med tiggende øjne. Leveres med en pose vingummi kødben. 

oxballs finger dildo

Oxballs Finger dildo: er en af de nyheder i shoppen, der bestemt høre til iblandt de hotteste par legetøj. Handsken består af tre forskellige fingre som du bruger på din partner (eller omvendt). Hver finger har forskellig tekstur og udformning og giver forskellige stinuleringer. Hvis i skal prøve noget nyt, anderledes og æggende så er det her årets frække julegave ! 
Rigtig liderlig jul drenge ! 

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *