Jespers Jul #9 Det var jo Leo

Jespers Jul - Leo

Jespers Jul #9 Det var jo Leo

Thomas stod lidt længe og kiggede på Jesper der bare var splittet livløs ud på gulvet efter, at være blevet løsnet fra hans reb. Thomas syntes at det var fedt, at han havde kunnet få Jesper helt derud i maksimal ekstase.

Jesper’s krop rystede stadigvæk og han følte sig nærmest høj efter turen i malkemaskinen. Det var simpelthen så fedt. Langsomt begyndte Jesper, at få følelsen tilbage i arme og ben og kræfter i kroppen. Den der fornemmelse af at svæve 50 meter over jorden var også lige så stille ved at aftage.

Så han tog chancen og skubbede sig rundt på røven. kiggede op på Thomas og smilte veltilfreds. Thomas smilte tilbage og rakte hånden ud til Jesper. Jesper tog den og lod den stærke mand hjælpe ham op.

De gik over i sofaen, fik en Bailey Strawberry sammen og talte lidt om løst og fast. Thomas mest om hans nye dungeon som han lige var blevet færdig med at indrette i kælderen af hans hus, Jesper mest om hans blandede følelser omkring den her jul og hvor meget han havde brug for at få hans tanker et helt andet sted hen.

Ud på natten rejste Thomas sig og tog hjem. Jesper gik ud på altanen, hvor han satte sig med en ny Bailey. Sådan lidt på refleks fandt han dating appen frem, han skulle lige se hvem der var på. Der var egentligt ikke nogen særligt. Jesper rejste sig og gik ind igen.

“Beeeeeeeep”, sagde det nede i Jespers lomme. Hmmm tænkte Jesper “Der gik sgu en mus i fælden”. Jesper tog telefonen op og kiggede på appen. En ung fyr havde skrevet “hej” i besked feltet. Jesper skrev “hej tilbage”, og skyndte sig at tilføje, ” og hvem er så du ?” .

Der gik ikke mange sekunder før han fik et billede tilbage. også stoppede hans hjerte næsten. Det var sgu da Leo ! Men……, Jesper undrede sig så skrev han til Leo ” Hallo ! Hvad laver du her, er du ikke i Aarhus?”. Det var Leo så ikke, hans far boede i Herning og der overnattede han i nat. Men Leo var liderlig og kunne ikke sove. “Må jeg komme over ?” spurgte han.

Jesper overvejede lige engang, så skrev han “Ja men jeg er nok ikke så meget værd, er mega tæt nu, men kom bare”.

En halv time senere stod Leo foran Jesper. Kun iført en tshirt og et par sweatpants. Den fucking lækre latino så sgu alt for godt ud i det tøj og Jesper fik mest af alt lyst til at kneppe ham lige på stedet. Leo var heller ikke et sekund i tvivl da han gave Jesper en krammer og kunne mærke Jespers voldsomme bule imod hans skridt.

Leo skubbede Jesper ind i soveværelset og ned på sengen. Så lagde han sig ovenpå Jesper og sagde “Hør her skatter, jeg forstod godt at du er træt, men du er også totalt vild med mig, slap af nu skal jeg servicere dig”.

Leo lå stadigt ovenpå Jesper, gned hans bule imod Jespers, og begyndte så, at åbne Jespers bukser. Han fik dem skubbet ned lige under ballen og lod nu håndfladen glide stille og roligt op og ned af Jespers stenhårde lem. Så dykkede han og suttede på Jespers nosser som var de chokolade kugler med mandler og nougat, lystigt og begærligt.

Tungen gled nu op langs undersiden af skaftet og latinoens tungespids begyndte at lege med udmundingen af Jespers urinrør. Det gibbede vildt i Jesper da hans urinrør blev stimuleret af Leos tunge. I fast bevægelser snoede Leo nu hans tunge langs Leos glans, op over pikhovedet som han tog i munden og begyndte at stimulere Jesper for max bare rundt om pikhovedet.

Videre lod Leo tungen glide fast omkring skaftet helt ned til roden og det tog ikke mange af Leos fast bevægelser op og ned før end spermen flød ud af pikken på Jesper. Det var anden gang han var kommet idag og efter at have ligget på bunden iaftes var det nu lækkert at blive serviceret.

Leo satte sig nu over skrævs på Jesper og begyndte at spille hans pik, kort efter kom han udover Jesper før han faldt sammen på sengen. Begge drenge faldt i søvn i armene på hinanden. Lige indtil kl. 6, hvor Jespers telefon ringede.

Halvt i søvne tog han den “Hey det er Jesper”, i den anden ende lød det “Hej Jessie, det er Adam. Vi har slet ikke talt om den anden dag !” .

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *