Jespers Jul #8: Malkningen

Tremblr milking machine

Jespers Jul #8: Malkningen

Fast besluttet på, at Jesper ikke skulle igang med Trembler maskinen alene havde han efter aftensmaden ringet til Thomas. “Fuck det”, tænkte han “Min døgnrytme er alligevel helt ødelagt”.

Thomas, en 46 år gammel, temmeligt muskuløs type, med et par vilde tatoveringer, og meget erfaren i BDSM var en af Jespers rigtigt gode venner. De to havde mødte for et års tid siden, og havde haft en del god sex sammen, men var egentligt endnu mere blevet rigitigt gode venner.

Nu ventede Jesper bare på, at Thomas kom over. Han havde gjort sig klar. Et grundigt bad, hårfjerning og den lækre maskuline parfume, med nogle få feminine bi noter som han var så glad for – også ellers bare et par lækre Jockstraps i læder. Jesper følte sig 100% klar.

Det ringede på døren og Jesper gik ud for, at lukke op. Der stod Thomas og smilede til ham. De to fyre gav hinanden et ordentligt kram, og Thomas kom ind.

Jesper vidste jo godt, hvad Thomas kunne lide så han havde allerede hældt et glas rødvin op til ham. De to fyre sad i en times tid og snakkede om løst og fast og det der skulle ske nu, imens at de drak hver deres drink. Den ene et glas rødvin og den anden en cola med Cuba Caramel.

Thomas bandt Jesper op med reb så han lå på alle fire med meget spredte arme og ben. Thomas varmede Jesper op med en tung flogger. Startede med små masserende bevægelser hen over hans ryg og røv, og begyndte så at slå med svage men faste og præcise slag, for så langsomt at øge intensiteten indtil Jesper til sidst var ved at skrige af alt kraft over de hårde slag. Thomas vidste at det var den behandling der gjorde Jesper vold liderlig og synet af den unge fyr der vred sig imens at hans pik blev mere og mere hård understregede at Thomas vidste hvad han gjorde.

Thomas tænkte, at det nu var tid til at sætte maskinen på. Tremblr ligner en malkemaskine, altså sådan en man bruger til malkekvæg, og teknikken bag den er egentligt ikke så forskellig fra den her. Sugekopperne satte han omkring Jespers pik, og han startede nu maskinen, der begyndte at lave vacum, der stimulerede Jespers pik.

Jesper stønnede veltilfreds og kunne mærke at han næsten ikke kunne holde spermen tilbage og selvom Thomas forsøgte at justere effekten så den ikke tømte ham ud på en gang så var der til sidst ikke nogen vej udenom. Med et voldsomt skrig, der måtte have vækket naboerne sprøjtede Jesper ned i sugekopperne i en voldsom orgasme, som han endnu ikke havde oplevet så intenst.

Jesper havde mest lyst til at smide sig ned på gulvet, men de fire reb der holdt hans hænder og ben på plads i doggy position afholdt ham fra det. Jesper følte sig hævet over jorden.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *