Jespers Jul #7: Helge

Jespers Jul Helge

Jespers Jul #7: Helge

Jesper gled ned i sofaen. Fuldstændigt udmattet efter postbudets besøg. Pakken han havde modtaget var en Tremblr malkemaskine. Egentligt havde han glemt alt om den igen, men han havde syntes den var superfed og når man ikke har så meget plads så er den et lækkert sexudstyr fordi den kan pakkes væk i den store kasse, når den ikke er i brug.

Jesper kunne mærke hele hans krop blive tung og sløv, også kom han i tanke om Helge. Helge var en af Hennings bekendte. Han havde været ovre hos dem flere gange for at spise. Men så var der lige en aften, hvor det hele gik lidt anderledes.

Helge var vel ca. 60 år gammel, normal af højde og med et stort meget velplejet gråt skæg. Henning plejede, at drille Helge men Jesper syntes at det var alt for velplejet til, og alt for kortklippet til at ligne julemanden.

Den her aften sad de alle tre ude på terassen og nød et glas rødvin efter den lækre middag som Henning havde tilberedt til dem. Jesper sad i midten af de to mænd, da samtalen faldt på BDSM klubben inde i byen.

Helge fortalte at han havde været dernede aftenen i forvejen, men at han ikke havde fået udløsning og faktisk var ved at være godt pumpet i nosserne, som han beskrev det.

Det fik Henning til, at rejse sig og stille sig lige midt imellem de to. Henning knappede bukserne op, tog hans store svulmede lem frem og sagde henvendt til Helge, “Nu skal du se hvordan man gør det her”. Så tog han fat om nakken på Jesper og førte munden ned omkring hans pik.

“Se Helge, ser du med, lær af mig”. Helge flyttede lidt på sig så han bedre kunne se, og det var tydeligt at han nu også var godt igang med at få jern på, og pludseligt havde han også taget hans stive pik frem fra bukserne.

Helge rejste sig, stillede sig lige foran Jesper og begyndte at spille hans lem af foran ham, imens at Henning stadigt var inde i Jespers mund. Helge var meget ophidset af det han så.

Henning trak sig nu ud af Jespers mund, kiggede på Helge og kiggede så tilbage på Jesper. Så sagde Henning henvendt til Jesper, “Gør min ven færdig”. Jesper gjorde lige præcis det – han tog Helges lem i munden og begyndte at sutte det i faste glidende bevægelser, indtil han kunne mærke Helges varme sperm flyde ned igennem halsen, og lige præcis der skød Henning også hans sperm ud i hovedet på Helge. Helge begyndte at slikke sig om munden, men blev afbrudt af Henning, der beordrede Jesper til at slikke ham ren.

Hvorfor vidste Jesper ikke – men Helge kom aldrig mere på besøg hos dem i den tid, hvor Jesper var sammen med Henning.

Tilbage på sofaen vågnede Jesper lige så stille. Jesper konstaterede at det var kulsort udenfor. “For helvede” udbrød han. Klokken var jo 18. “Fuck så længe har jeg ikke sovet, vel ?”

Jesper rejste sig op, tog en cola ud af køleskabet, hældte lidt Cuba Caramel i den og satte sig på køkkenbordet, imens han skyllede den ned. “Hmmm tænkte han, den der malkemaskine – den skal da prøves…..”

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *