Jespers Jul #6 : Postbudet

postbudet

Jespers Jul #6 : Postbudet

Jesper syntes, at der var stille. Adam var taget hjem. Han var nu sød ham Adam syntes Jesper. Han havde faktisk stået tidligt op og lavet pandekager og morgenkaffe. Men nu var han taget hjem. De havde ikke talt om det der skete igår da de kom hjem. Men om alt muligt andet. 

Det var altså lidt underligt. Jesper kunne ikke helt finde ud af om han var ved at falde lidt for Adam eller det bare var fordi, at han følte sig jule ensom. Med det kommer så også spørgsmålet – “og hvorfor er jeg jule ensom lige netop iår?”

Måske det bare blev for meget iår. Men noget er hvertfald anderledes. Nå men Jesper besluttede sig til, at gå i bad også tage på jagt efter en julegave til Adam og hans søster. 

Men så imens han stod der under bruseren, hørte Jesper ringklokken. “Åh fuck”, tænkte Jesper, “Nå fuck det”. Jesper løber drivvåd ud til døren åbner og der stod postbudet med en kæmpekasse til ham. “Hej er du Jesper?” – siger han og smiler. Det kunne Jesper naturligvis bekræfte.

Jesper peger på sig selv og siger, “Kommer du ikke lige ind? Jeg råfryser herude”. Det gjorde posten så. Jesper greb et håndklæde og begyndte at tørre sig. Så kiggede han på posten og sagde “Hvor skal jeg kvittere?”. Posten smilede og sagde “Lige her”, imens at han pegede på en linie på hans terminal. 

Jesper kvitterede for pakken og undskyldte for påklædningen og at han bare havde hevet postbudet indenfor. Det var bare lidt dårligt timet det hele. Posten smilede igen. Kiggede op og ned af Jesper og sagde så, “den er ellers flot den der”. 

Jesper rødmede da han fik øje på hans stive pik. Han vidste ikke helt hvad han skulle sige og begyndte, at fremstamme et “Øhmmm jaaaaa”, da posten tog fat i ham og skubbede ham op på køkkenbordet. Posten lænede sig hen over Jesper og begyndte at kysse ham, og imens åbnede han bukserne. Posten trak Jesper lidt længere ud til kanten og lod hans pik glide op i Jesper. 

Jesper tænkte hurtigt, han ved ihvertfald hvad han gør. Han pumper løs i mig i taktfaste sikre ryk og uden den mindste tvivl. Fuck hvor er det her lækkert, og før Jesper nåede at tænke sig om havde han sprøjtet udover sig selv og posten oppe i ham. Jesper blev nærmest en smule svimmel.

Posten lukkede bukserne, kiggede på Jesper og sagde “Tak for det smukke” også gik han igen. 

Jesper måtte lige sunde sig et øjeblik da han hørte døren lukke bag sig. Wow det var godt der her.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *