Jespers Jul #5: Modellen

jespers jul

Jespers Jul #5: Modellen

Jesper stod og hoppede lidt op og ned foran stationen imens han ventede på Adam. Koldt var det og han frøs ganske voldsomt. Pludseligt hørte han et højt “Jesssssieeee !” , han vendte sig om og der kom Adam løbende og gav ham et kæmpe knus. 

Jesper var stadigt lidt ængstelig ved på den måde at udstille sig offentligt, men det var sgu alligevel rart. “Dejligt at se dig” , sagde Adam, og Jesper trak ham lidt ind til sig “Ja nu har hele Herning ihvertfald også set os”. Adam sukkede og smilede overbærende til Jesper. 

Togrejsen foregik relativt stille, Jesper syntes egentligt det var lidt underligt for Adam plejer aldrig at være stille. Men han var egentligt også glad nok for, at få lidt fred. 

Ved ankomsten til QueerClub begyndte Jesper at føle sig lidt nervøs – men nervøsiteten gik hurtigt over, for de to drenge kom lige i sidste øjeblik da det hele skulle til at starte så han havde faktisk ikke tid til at være nervøs. Adam trak ham over på den ene langside, hvor han havde spottet to ledige stole. 

Knap nok havde de sat sig, før ejeren af undertøjsmærket BONQ begyndte at byde alle velkommen. Han fortalte lidt om hvad der gør BONQ anderledes end de andre mærker, som f.eks. den støtte deres undertøj giver til baller, pik og kugler og hvordan de fremhæver alle tre ting og faktisk får det hele til, at se lidt større ud. 

Men så skete det – det der fik det hele til ligesom at foregå i slowmotion. “Men i skal naturligvis ikke bare se mig holde et par underbukser oppe i luften, i skal sgu da se hvordan de sidder på kroppen, så jeg har taget Leo med. Leo har lovet at vise tøjet frem på egen krop idag”, også gik den her lækre, flotte og charmerende  latino fyr op igennem midtergangen, kun iført en meget afslørende Jock-Strap. Jesper lod blikket gå fra den røv der var tydeligt fremme i trappen og op af den veltrimmede krop, til ansigtet og lige der fangede han latino modellens øjne. Han smilede tilbage – han havde nemlig også genkendt Jesper. 

Nu steg Jesper’s puls, det gik helt pludseligt op for ham at han skulle sidde her og se på Leo, som han havde chattet frækt med over det sidste halve år. De havde sendt billeder frem og tilbage imellem hinanden når de begge var liderlige og der ikke lige var nogen at lege med. Jesper blev fuldstændigt rød i hovedet og den halve time, hvor Leo viste det ene mere frække stykke undertøj frem efter det andet, føltes for Jesper som 5 timer. 

Endeligt blev det annonceret, at de nu havde set det sidste – og der ville være en times tid hvor de kunne komme op og se, røre og mærke på tøjet. 

Adam var henrykt og løb op til bunken af tøj. Jesper bevægende sig lidt mere forsigtigt derop. Det var også med en vis anspændthed at han begyndte, at se nærmere på sagerne. Pludseligt kunne han mærke en der stod meget tæt på ham og sagde “Finder du noget lækkert?” , fuck det var Leo.

“Ja…det ser faktisk ret godt ud”, fremstammede han. Leo gav ham et diskret klap i måsen og gik videre. Jesper måtte simpelthen ud og have noget luft. Så han strøg imod udgangen og endte med at stå og samle kræfter sammen med alle rygerne. Ikke ligefrem luft men…det var ihvertfald ikke derinde. 

Nu kom Adam ud til ham og Leo var lige i hælene. “Nå der er du søde, hvad laver du herude”. Jesper prøvede at få det hele til, at give mening og sagde bare “Ehmmm…..jeg trængte bare til at få lidt luft”. Leo stillede sig ved siden af dem og de tre drenge faldt hurtigt i snak….sådan lidt anstrengt smalltalk, hvor hverken Jesper eller Leo afslørede at de kendte hinanden. 

“Nå vi skal altså ind og købe noget, ik Jesper?”, sagde Adam så efter små ti minutter. Jesper var enig “Jep jeg skal lige pisse – vi mødes bare derinde” . Som sagt så gjort. Adam gik ind, Jesper ventede 1 min. sagde så til Leo, “kom lige med” og førte ham med ud på toilettet. 

De gik ind i en af båsene, og Jesper sagde så – “Det kan godt være at du gør mig liderlig online, men jeg er fandeme ved at sprænges i virkeligheden”, knappede hans bukser op, trak Leo op på hans lår og pressede hans ryg op imod båsens væg, førte hans pik op i Leo’s meget stramme røvhul og kneppede ham brutalt. Det varede da heller ikke mange minutter før Jesper kunne mærke hans sperm flyde ud i Leo’s velskabte røvhul. 

Leo kravlede ned fra Jespers lår og trak bukserne op igen. Smilede til Jesper og sagde “Du ved godt, at du lige har givet mig mit livs første knald, ik?” , “Vi ses online !” også gik han derfra. 

Jesper tog sig sammen og gik ud til Adam der allerede havde fyldt en hel pose med undertøj og stod i kø for, at betale. Jesper snubbede et par underbukser og stillede sig op i køen bag Adam. 

I toget på vej hjem talte Adam ikke om andet end, at han ikke kunne forstå at Jesper ikke havde købt mere end han havde gjort. Men Jesper følte ligesom, at han havde det han skulle bruge. Men han var glad for at han havde taget med det havde været super hyggeligt. 

Togdrift i Danmark er imidlertid ikke altid det mest stabile. De nåede undervejs at blive 35 minutter forsinket så Adam kunne ikke nå den sidste bus fra Herning. De blev derfor enige om, at Adam kunne overnatte hos Jesper. 

På den måde endte de to drenge med at ligge aldeles nøgne i den samme seng den aften. Jesper vidste da de lå der, at han ikke var færdig, han vendte sig om og lod hans læber løbe op ad Adams hals, indtil de to mødtes i et lidenskabeligt kys. Jesper svingede sig op ovenpå Adam, og gjorde klar til at indføre hans allerede stive lem i Adam. De kyssede lidt videre og pludseligt var han oppe. 

Jesper pumpede og Adam stønnede ekstatisk indtil de begge kom i en voldsom orgasme. 

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *