Jespers Jul #4 : Adam

Jespers Jul #4 : Adam

Jesper kunne mærke dagslyset bryde i hans øjne, da han var ved at vågne. Han vendte sig lidt om på den anden side, men erkendelsen var klar – han var vågen og det var tid til at stå op. 

Jesper følte sig lidt forvirret over alle de tanker der farer rundt i hovedet på ham for tiden. Men han måtte også bare erkende at den her jul den var bare anderledes. Helt anderledes end nogen af de andre. 

Efter et hurtigt bad og den nemme tøj løsning, et par træningsbukser, fik han startet Espresso maskinen – sådan en af de der nemme med kapsler fra Nespresso. Det smagte jo godt og så er det nemt. Jesper drak nu heller ikke så meget kaffe så en almindelig kaffemaskine var bare spild. 

“Adam!” tænkte Jesper – “Jeg skal have ringet til Adam”. Så med den friske kaffe i hånden satte Jesper sig op i vindueskarmen hvor han altid sidder når han taler i telefon. Adam var ikke sen til, at svare på Jespers opkald. Han fik nu ret Jesper, Adam taler og taler og taler – der foregår altid 100 ting i Adams liv og han er ikke bleg for at dele ud af det hele, hvad end det er hans sexliv eller hans arbejdsliv. Eller for den sags skyld udfordringen med at finde et par bukser der matcher den ting han skal til den dag. Det tog nok også 25 min. før de kom frem til det som egentligt var grunden til, at Adam havde ringet aftenen forinden. 

Adam ville have Jesper med til Aarhus iaften. Det nye undertøjsmærke BONQ holdt fremvisning og release party på Queer Club i Aarhus. Adam ville absolut have Jesper med.

Det var nu ikke fordi, at han manglede lysten, men energien den var der altså ikke rigtigt. Men Jesper havde altid haft svært ved at sige nej til Adam, så afsted skulle de altså iaften. Jesper fik afsluttet samtalen ved at sige at hvis han skulle med så skulle han altså også have gjort nogle af de ting færdige som han var igang med. Adam føjede ham på sekundet og afsluttede samtalen. 

Jesper lagde telefonen fra sig, og kiggede ned på menneskene i sneen nede på gaden. Hold op, hvor lignede de bare nogen der frøs. Godt man sidder herinde i varmen, tænkte han. Det var helt rigtigt det der med, at han aldrig har kunnet sige nej til Adam. Det startede faktisk allerede første gang de mødtes. 

Der er jo ikke meget LGBT bevægelse i Herning, men der er alligevel en lille Facebook gruppe, der forsøger at samle LGBT personer til sociale begivenheder og Jesper er bestemt en af de yngste i gruppen. En dag fik han en besked fra en ung fyr på hans egen alder – Adam. 

Der var et eller andet over Adam, og de blev hurtigt enige om at mødes. Så der sad de en sommer aften på en lille cafe overfor Hotel Scandic og forsøgte, at lære hinanden at kende. Jesper syntes det var totalt mærkeligt, at sidde med et fremmed mennesker som man ikke kendte og som til og med var homo. Det her er jo ikke ligefrem en by man springer ud i. 

Men Jesper kunne ikke få sig selv til, at gå. Der var noget særligt over Adam.  Et eller andet der holdt Jesper tilbage fra at gå. Adam var et år ældre end Jesper, en smule feminin, men ikke sådan overdrevet, han havde halvlangt lyst hår og blå øjne. også havde han bare et fantastisk smil og en overdrevet mængde energi og godt humør der smittede voldsomt af på Jesper. 

Det endte faktisk med at de sad og snakkede i tre timer. Adam boede lidt udenfor Herning så da de gik derfra var det egentligt lidt en kombination af at Adam skulle nå den sidste bus og cafeen lukkede. 

Da de kom ned til bus stationen kiggede Adam på sit ur, “Fedt”, sagde han og smilede til Jesper “Der er 20 min til bussen kører – kom” – Adam trak i Jesper og hev ham med ud på toilettet. Jesper vidste ikke helt hvad Adam havde gang i, men fandt hurtigt ud af det da Adam trak ham ind i en bås, klemte ham op imod væggen og begyndte at kysse ham helt vildt. 

Det hele kom helt bag på Jesper, men selvom det var lidt overvældene så fik han tydeligt jern på imens og Adam begyndte at åbne hans bukser. Adam åbnede hans bukser og gik ned på knæ, tog Jespers opsvulmede lem i munden og begyndte at kæle for det med tungen. 

Jesper forsøgte at finde noget, at gribe fat i men der var ligesom ikke noget. Instinktivt fik han dog fat i Adams hoved som han holdt godt fast i, imens at hans pik fik en ordentlig tungemassage. 

Jesper endte med at komme med et ordentligt skrig, og at dømme efter hvordan Adams mund så ud så var den ladning Jesper havde afleveret mindst lige så stor som skriget var højt. 

Adam slikkede munden ren, Jesper lukkede bukserne igen og fulgte hans nye ven hen til bussen. På vej ind i bussen kyssede Adam ham på kinden og sagde “Jeg ringer snart” – de to har været bedste venner lige siden. 

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *