Jespers Jul #3: Svømmehallen

Jespers Jul #3: Svømmehallen

Jesper rejste sig og kiggede på telefonen, “adam” stod der. Jesper lod den ringe. Han var træt nu, og Adam plejer at snakke i flere timer når først han kommer igang. 

Jesper mærkede en tåre løbe ned af kinden da han klædte sig af og lagde sig under dynen. Den var kold og lagde sig som en forfriskende hinde om hans nøgne krop. 

Hvor var der sket meget i Jesper’s korte liv, og imens at han lå og prøvede at falde i søvn kom han til at tænke på svømmehallen. Kort efter, at han var flyttet fra Henning havde han været i Aarhus for at besøge hans søster og havde overnattet der nogle dage. 

Den ene dag valgte Jesper så at gå i svømmehallen og efter at have svømmetrænet lidt over en time var han gået i bad som man jo gør efter svømning. Jesper havde godt bemærket en fyr først i 30’erne der havde kigget lidt indgående på ham. Jesper syntes, at det var lidt frækt men var lidt nervøs kun en uge efter at han var blevet smidt ud af Henning. 

Jesper trak et håndklæde om livet og gik ind i saunaen. Han var helt alene derinde og valgte at lægge sig ned. Hold op hvor var det godt det her – det er virkelig egen omsorg, der virker. 

Men freden blev afbrudt da døren gik op og døren gik op. Det var ham der havde kigget på Jesper. Manden kom ind, smilede og sagde “hej” og satte sig så over på pladsen overfor. 

Jesper kunne mærke, at han begyndte at blive liderlig nu. Virkeligt liderlig. Det blev da heller ikke bedre, da han kunne se manden begynde at pille ved sit lem igennem håndklædet. Jesper flyttede sig lidt på træbænken og lod håndklædet falde så manden kunne se hans veltrænede krop og hårde pik. 

“Hvor er du lækker” sagde manden, “kommer du ikke herover?” , Jesper tøvede lidt men rejste sig og gik over til manden, imens han stod lidt og betragtede ham lod han en finger køre ned af hans pik. Den var virkeligt smuk. 

Jesper satte sig nu ned ved siden af, lænede sig ind over og tog mandens pik i munden. Gjorde det han vidste at han var god til og som fik ham til at føle sig virkeligt godt tilpads. Lod hans læber køre op og ned af mandens pik skaft. 

Jesper stak tungespidsen ud og lod den cirkulere rundt om mandens urinrørs åbning og fik også spidsen til lige at falde en mm eller to ned i røret. Manden’s puls steg voldsomt og nu begyndte Jesper at sutte ham i lange dybe ryk helt ned til roden, indtil manden ikke kunne holde sin ekstase tilbage og spermede direkte i munden på Jesper, der slugte hver en dråbe med velbehag. 

Jesper smilede til ham, kyssede ham på kinden og tog håndklædet om livet igen, vendte sig om og gik ud af døren. Netop da han åbnede døren for, at gå ud, kom en familie med far og mor og to børn hen til døråbningen. “Pyha det var tæt på tænkte han”. 

Tilbage på sofaen, smilede Jesper ved tanken om manden i svømmehallen. Han var ikke den eneste Jesper havde været sammen med de der dage, hvor han boede hos hans søster, men det var en oplevelse han var virkeligt glad for, at han havde fået prøvet. 

Jesper hørte ikke, at telefonen ringede igen…..han var allerede faldet dybt i søvn. 

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *