Jespers Jul #23: Overraskelsen

jule overraskelse med blindfold og blowjob

Jespers Jul #23: Overraskelsen

Jesper sad i lænestolen ovre ved vinduet. Fendy var taget til Bremen for at ordne noget med en fotograf til klubben. 

Det er juleaften imorgen. Egentligt var det helt vildt at tænke på. For første gang nogensinde følte han sig tilfreds. Tilfreds med hans liv, tilfreds med sig selv og glad, glad fordi at han var sammen med en som han nu vidste at han elskede. 

Sidste jul var kun gået op i hor. Faktisk nåede han at knalde med tre forskellige mænd dagen før juleaften sidste år. 

Det var startet først på aftenen. Han havde chattet med en moden fyr sidst i 40’erne. De havde aftalt at Jesper skulle komme over til ham. Døren til lejligheden stod åben og Jesper gik ind, præcis som de havde aftalt. 

Der midt på gulvet i entreen lå et blindfold som Jesper tog på efter at have taget alt tøjet af. Så havde han sat sig på knæ og ventet på at blive hentet. 

Jespers åndedræt var efterhånden ret nervøst, han kunne seriøst ikke se en pind. Pludseligt hørte han en dør gå op og selvom han ikke kunne se noget mærkede han tydeligt en persons tilstedeværelse. 

Manden rørte ved hans hals, kærtegnede den lidt og spændte så et halsbånd om halsen på Jesper. Det føltes vildt lækkert på den måde at have overgivet sig til et andet menneskes kontrol og det faktum at han hverken kunne se hvem det var eller hvad der skete omkring ham gjorde ham vold liderlig. Alle hans sanser var totalt skærpede. 

Manden satte en kæde i halsbåndet, beordrede Jesper ned på alle fire og førte ham ind i sengen. Her blev Jesper lagt på ryggen bundet fast i hænderne og ved anklerne. 

Manden teasede ham længe først med en fjer, så med en flogger og til sidst ved at puste på Jespers erogene zoner uden at røre dem. Det var så fucking vildt. 

Jesper kunne nu mærke pikken imod hans hul og han var lige ved at skrige da den blev presset ind. Fuck hvor føltes den stor. Jesper havde ingen anelse om tiden men det føltes som om at han blev råkneppet i flere timer. Da kæmpepikken endeligt sprøjtede oppe i Jesper gik der et lettelsens suk igennem ham. 

Jesper blev ført ud i entreen igen, hvor han tog blindfolded af og tøjet på og gik. Han så aldrig manden der havde ordnet ham. 

På vej ned til bussen tjekkede Jesper lige dating appen ud. Han var lidt nysgerrig på om manden ville skrive noget. Men der kom aldrig et ord. Det gjorde der tilgengæld fra en ung fyr på 18 år. “Hey frække du er godt nok tæt på(193 meter)”

Det var han jo. Den unge fyr skrev videre at han var alene hjemme og bare rigtigt gerne ville sutte pik. Jesper var godt nok lige blevet super grundigt kneppet, men nåede aldrig at komme selv, så da han modtog linjen “kom op, hurtigt” valgte han at slå til. Fyren boede viste det sig på 1. sal i den opgang Jesper stod udenfor. Jesper gik op af trappen og kunne høre døren låse op længere oppe. Da han kom op på 1. sal stod døren på klem. Han gik ind og der foran ham sad en nøgen, glat lyshåret ung gut (var han nu også 18, Jesper var lidt i tvivl han kunne faktisk lige så nemt være 16) på knæ. 

Jesper skubbede døren i, knappede bukserne op og tog pikken frem. Blondie suttede ham Tom på ingen tid, efter det han lige havde været igennem skulle der ikke meget til før Blondie havde hele pikken fyldt med sperm. 

Jesper takkede og skyndte sig ned til bussen. Det var koldt og han havde egentligt bare lyst til at komme hjem. Ikke fordi det var så spændene han havde købt et tørt andebryst og en færdiglavet ris ala mande som var menuen både lillejuleaften og juleaften.  Kedelig og patetisk syntes han egentligt selv. 

Efter, at have indtaget det intetsigende måltid var han gået på nettet, logget på en dating tjeneste for mænd der har sex med mænd og endte med at chatte med Peter. Peter var bi curious – dvs han havde aldrig været sammen med en fyr men havde fantasier om det som han gerne ville afprøve. 

Det endte med at Peter kom over. De suttede hinanden også tog Jesper jomfruen analt hvorefter Peter tog hjem igen. 

Jesper sukkede og tænkte, “godt det ikke er sådan iår”. I det samme hørte han Fendy dreje nøglen i låsen og komme ind af døren, råbende “Skaaaaaaat, kom og hils på juelgæsterne”. 

Jesper rejste sig og gik ud i entréen , og der foran ham stod to mennesker han aldrighavde forestillet sig at se igen…..”mor og far” , fremstammede han. 

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *