Jespers Jul #22: En uartig lille slut

jesper bliver nedgjort til en uartig slut i den homo erotiske julekalender

Jespers Jul #22: En uartig lille slut

Jesper vågnede ved, at Fendy nussede ham på kinden. Han smilede op på hans nye kæreste, ja for det var vel det de var, var det ikke ? Fendy var allerede klædt på. Jesper havde en ubehagelig mistanke til at han havde sovet meget meget længe. 

Han satte sig op ved siden af Fendy, der i det samme to fat om Jespers nosser og spurgte “du har vidst været rigtig fræk i nat, har du ikke?” . Jesper slugte en klump, han vidste jo godt hvad Fendy mente. Årh fuck nu svulmede hans pik op fordi Fendy tog fat om hans nosser. 

Jesper rødmede og sagde, “ehmmm måske”. 

Fendy spurgte nu Jesper hvad han havde lavet siden hans pik var helt klistret da han vågnede. Jesper rødmede endnu mere og fortalte så hvordan han havde suttet Fendy til orgasme imens han sov. Men Jesper måtte dog indvende at så klistret kunne han nu ikke være for han havde nu slugt det meste. 

Fendy gav ham en let lussing med ordene “frækkert” og trak nu Jesper med ind i stuen. 

Jesper gik med, han havde stadigt ikke fået tøj på og hans svulmede pik pegede lige ud i luften. Han blev lidt beklemt da Fendy trak ham med ud på balconen, ikke alene var det koldt, men han havde stadigt ikke noget tøj på og en pik der skreg på opmærksomhed. 

Lidt modvilligt gik Jesper med ud. Føj hvor var det koldt, men Jesper skulle snart glemme alt om kulden. 

Fendy skubbede Jesper helt hen til kanten af altanen med fronten udad. Så sagde han “Når man er en uartig lille slut så bliver man udstillet for det”.  

Fendy bøjede Jespers overkrop let fremad og knappede bukserne op. Damn han er allerede hård, konstaterede Jesper da Fendy’s pik strejfede Jespers balle, også skete det…..

Fendy’s pik gled op i Jesper og han begyndte at pumpe den hårdt oppe i ham. Jesper havde mest lyst til at skrige så godt var det, men han kæmpede for at være stille, der var jo ingen grund til at tiltrække mere…..og lige netop i det øjeblik fangede Jespers øjne lejligheden overfor. 

Fem personer havde samlet sig i vinduet og stod og kiggede Jesper lige i øjnene imens at han blev kneppet for vildt af Fendy. 

Jesper kunne næsten ikke klare det mere, det her var mere ophidseende end noget han havde oplevet længe, og Jesper kom nu med et kæmpebrøl udover sig selv. Der skulle også kun gå få sekunder før Fendy slap hele hans ladning fri oppe i Jesper. 

Fendy trak sig ud, gav Jesper et kærligt kys på kinden og sagde “sådan går det når man er en uartig slut”, knappede bukserne og gik ind igen. 

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *