Jespers Jul #21: Endeligt hjemme

Fendy får et blowjob i søvne i dagens låge af julekalenderen

Jespers Jul #21: Endeligt hjemme

Jesper vendte sig i sengen og lagde armen om Fendy. For første gang denne jul, ja egentligt for første gang i flere år følte han sig tryg. Han følte at han endeligt 

kunne slappe af og være sig selv, og at han var sammen med en der ville ham det bedste. Men også en som Jesper elskede at være sammen med. 

Jesper havde det stadigvæk lidt stramt med sådan helt at give sig hen og tro på kærligheden. Han havde higet efter den lige siden han flyttede hjemmefra, men aldrig oplevet den sådan rigtigt. Ikke før nu…det var Jesper efterhånden overbevist om. 

Han kunne mærke Fendys hjerte slå, og han følte sig helt tryg som han lå der med armen rundt om ham. Jesper kunne mærke en tåre falde ned ad hans kind. 

Jesper lå og betragtede Fendy’s krop. Lod hånden glide henover hans bryst, ned af hans mave, ned til hofterne og hov, hvad fik han fat på der ? Fendy’s stive pik ! Jesper kunne ikke modstå fristelsen, og kravlede forsigtigt for at Fendy ikke skulle vågne ned imellem hans ben og tog nu pikken i munden.

Jespers tunge cirklede forsigtigt rundt om glans, og han kørte nu tungespidsen ned langs skaftet, helt ned til nosserne som han bed forsigtigt i. Fendy sov videre. Det skulle imidlertid ikke stoppe Jesper, der kørte tungen samme vej op ad skaftet, til hans mund omsluttede pikhovedet og Jesper lukkede læberne kraftigt omkring det. 

Med Fendy’s pikhoved i hans mund lod Jesper tungen arbejde rundt om og på kryds og tværs af pikhovedet, der svulmede mere og mere op i munden på ham. 

Jesper begyndte nu, at sutte Fendy’s pik i lange glidene bevægelser fra pikhoved til bunden af skaftet. Jesper nød det og satte tempoet lidt op. Han kunne mærke hvordan det begyndte at rykke i pikken, der tydeligt blev mere og mere ophidset. 

Det begyndte også at føles som om, at det begyndte at pumpe inde i pikken, Jesper elskede det her, og lige der i det sekund blev Jespers mund fyldt med Fendy’s lækre cremede sperm. 

Jesper følte sig endeligt hjemme, og faldt sammen ved siden af den stadigt sovende Fendy og var snart helt væk i hans egen søvn. 

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *