Jespers Jul #20: er det kærlighed ?

homo kærlighed hen over julen i Jespers Jul

Jespers Jul #20: er det kærlighed ?

Fendy omfavnede kærligt Jesper, kyssede ham og sagde “nu skal du holde op med at være så trist, kom og spis morgenmad med mig. 

Drengene satte sig til bords og begyndte at spise, Jesper havde faktisk ikke ret meget appetit, men han ville gerne gøre Fendy glad. 

Pludseligt spurgte Fendy, “hvorfor er du så trist?”

Jesper var ikke helt sikker på hvad han skulle svare, men besluttede sig alligevel for, at være ærlig. “Jeg har bare haft en lorte december. Jeg startede med at tænke på mine forældre og Henning og begyndte at føle mig som det mest ensomme menneske i verden her midt i en tid hvor alle samles omkring kærlighed. Sidenhen fik jeg følelser for både Leo og Adam, den ene forsvandt helt ud af mit liv og den anden syntes bare vi skulle være venner. Og nu sidder jeg her sammen med dig og tror at jeg elsker dig og det gør mig virkeligt bange”.

Fendy smilede, “så har du det da bedre end jeg”, Jesper kiggede undrende på Fendy der fortsatte, “du tror du elsker mig, jeg ved at jeg elsker dig – så kan du jo selv regne ud hvem der har mest på spil” 

Jesper sprang op og faldt Fendy om halsen imens at tårerne piplede ned af kinderne på ham, “Jeg elsker også dig Fendy !”. 

Fendy smilede, krammede lidt med Jesper og sagde så, “Så må du hellere få det at vide. Jeg hedder ikke Fendy men Stephan. Fendy er et navn jeg har givet mig selv for at genopfinde mig selv som det menneske jeg gerne vil være, men når jeg får post fra det offentlige står der Stephan på. 

“Men jeg var et sted i mit liv, hvor jeg havde brug for at blive til en anden”, forklarede Fendy. “Jeg var ikke accepteret nogen steder for min seksualitet, hverken iblandt min familie, venner eller kollegaer, og jeg var voldsomt negativ hele tiden”. Fendy kiggede kærligt på Jesper, og fortsatte “Så besluttede jeg mig for at nu skulle jeg først og fremmest være mig selv, jeg skulle være glad og jeg skulle være en aktiv del af fetish miljøet også blev jeg til Fendy”. 

Fendy, tog Jesper i hånden og fortalte ham, at hvis han ville være lykkelig så måtte han forsøge, at genopfinde sig selv. Ikke nødvendigvis tage et nyt navn som Fendy havde gjort men ihvertfald beslutte sig for, at ikke længere være den deprimerede, ensomme og indelukkede Jesper som han havde været indtil nu. 

Jesper syntes, at det lød fornuftigt. Han kunne ikke helt finde ud af sig selv, eller hvor han befandt sig lige nu – men han følte sig tryg sammen med Fendy og han følte, at det her virkede helt rigtigt. 

Fendy rejste sig nu, og gik hen imod køkkenet, så kiggede han sig tilbage imod Jesper og sagde “Hvorfor bliver du ikke bare her julen over ? Jeg får et par venner på besøg juleaften, det bliver så hyggeligt også kan du jo se om ikke du bare har lyst til at blive permanent efter det ?” 

Jesper kunne mærke at det dirrede i kroppen. Han blev mere og mere vild med Fendy. Jo det kunne jo godt være at han bare skulle blive hele julen.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *