Jespers Jul #2 – Choket….

erotisk julekalender

Jespers Jul #2 – Choket….

20 år gammel og alene i julen, Jesper kiggede op fra hans telefon. Han var igang med tre samtaler på dating appen, eller dating og dating egentligt var det vel mest en sex app. De tre samtaler lagde da også mere op til sex nu og her end til egentlig dating.

Jesper sukkede, for første gang siden han sprang ud følte han sig presset af at skulle være alene i julen. Det stressede ham og gjorde ham voldsomt ked af det. Men det var jo som det var.

Han lagde telefonen i vindueskarmen og gik over til køkkenskabet og åbnede en øl. Han havde ikke været så ked af det som siden han flyttede fra Henning. 

Jesper havde boet hos Henning i 2 år, da Jesper en aften sad i sofaen og Henning kom ind til ham. Jesper gispede højlydt. Der stod Henning i kun et par læder underbukser og med en ung blod fyr i absolut ingenting, som Henning holdt i en kæde og halsbånd. 

Jesper sig hej til Frederik”, sagde Henning og kiggede hårdt på hans unge samlever. Jesper fik fremstammet et stille og meget forsigtigt “hej”. Henning trak hårdt i halsbåndet så Frederik røg ned på knæ, og Jesper smilede forsigtigt til ham. Kiggede så op på Henning igen og følte sig pludseligt meget usikker. Der var noget i det her set up der på en gang var super frækt men som også skræmte ham fra vid og sans. 

Henning trak igen hårdt i halsbåndet så Frederik rettede ryggen op og afslørede, at hans pik var blevet stenhård. Den var faktisk ret stor konstaterede Jesper, da Henning kiggede på ham knipsede og pegede på gulvet foran Frederik. 

Jesper satte sig lydigt hen foran Frederik, og kiggede bedende op på Henning. Bedende fordi at han havde brug for, at forstå hvad der foregik. Henning rømmede sig, “Tag hans pik i din mund og giv ham en ordentlig udløsning”, sagde Henning. Jesper forstod det ikke men tog Frederik’s pik i munden. Først lod han tungen kæle for Frederiks pikhoved og lod den så glide helt ind i munden. I lange stabile ryk lod Jesper hans mund og tunge kæle for Frederiks pik. 

Samtidigt havde Henning stået og kigget på dem og spillet hans pik af til dem, og i samme øjeblik som Frederik fyldte Jesper’s mund op med varm hvid sperm, skød Henning en stor ladning af der ramte Jesper i håret. 

Det var virkeligt en mærkelig oplevelse og ikke mindst stemning havde Jesper tænkt da det skete, men da Henning beordrede Frederik op på sofaen og tog Jesper med ud i køkkenet følte Jesper sig mere tryg. 

Det var imidlertid ikke tryghed Jesper skulle have følt. Henning havde sagt til ham, at han kunne få 500 kr. til en taxa men var nødt til at pakke hans ting og flytte med det samme. Han kunne ikke leve med at være sammen med en der havde haft en anden fyrs pik i hans mund. 

Jesper var i chok. Han havde jo kun været en god dreng og gjort som han havde fået besked på – men Henning ville ikke forklare og stod fast på at der ikke var mere imellem dem. 

Sådan gik det til at Jesper stod ude i regnen en tilfældig onsdag aften med tårerne trillende ned af kinderne, en kuffert i hånden og regnen silende ned af kroppen. 

Jesper sukkede igen, drak den sidste slurk af hans øl og mærkede tårene komme igen. Han troede ellers, at han var kommet over den oplevelse. Men den sidder der åbenbart stadigvæk. Han vendte sig, kiggede ud af vinduet og hørte svagt telefonen ringe.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *