Jespers Jul #19: Frygten

homo erotisk julekalender Jespers Jul

Jespers Jul #19: Frygten

Jesper havde jo selv bedt Fendy om at overraske og udfordre ham, så han burde jo have været forberedt , men det der skete den her morgen kom alligevel bag på Jesper. 

Det var en time siden nu, at Fendy havde løsnet rebene om Jesper’s håndled og ladet ham komme ud af sengen. 

Alligevel dirrede hans krop over det hele. Jesper havde aldrig været med til noget lignende og, at det var Fendy selv der endte med at få Jesper til at komme , den tanke havde Jesper slet ikke tænkt. 

Men det var nu dejligt. Jesper elskede at være sammen med Fendy, og intet føltes mere rigtigt end at han skulle bringe Jesper til udløsning. 

Jesper havde nu aldrig tænkt den tanke, der nu begyndte at mase sig på – kunne det være kommet så vidt at Jesper faktisk elsker Fendy? Var Fendy den fyr han bare skulle være sammen med ? 

Jesper var gået hen til vinduet og stod og kiggede eftertænksomt ud af det, imens at Fendy stod i køkkenet i den anden ende af lejligheden og lavede morgenmad til dem. 

Jesper begyndte, at tænke på Leo og Adam, også begyndte frygten at melde sig. Han kunne simpelthen ikke leve med hvis han skulle miste Fendy fordi, at han lagde op til noget mere. Jesper begyndte at fryse helt vildt. 

Fendy kom hen til Jesper i samme øjeblik og gav ham et stort varmt kram.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *