Jespers Jul #18: Morgenjern

blowjob og blindfold

Jespers Jul #18: Morgenjern

Jesper vågnede og kunne intet som helst se. Det føltes som om at han havde en helmaske uden øjne eller mund på. Det strammede ihvertfald lidt omkring hovedet og alt var sort omkring ham. Han trak lidt i højre arm – men den flyttede sig ikke, heller ikke venstre. Så mærkede han hvordan det strammede om hans håndled.

Han var bundet fast til sengen. Hov hvad var det ?

Han kunne mærke, at der var nogen i lokalet. Den ene stemme genkendte han – det var Fendy. “han er din nu, gør hvad du vil med ham!”, sagde Fendy.

Pulsen steg på Jesper der vitterligt ikke vidste hvem Fendy havde overladt ham til eller hvad der skulle ske. Så mærkede han hvordan klemmerne begyndte at stramme da de blev sat på hans brystvorter. Det her var vildt tænkte Jesper, der kunne mærke at han begyndte at få stå pik.

Jesper mærkede nu, hvordan to læber samlede sig om hans pik hoved og en mund lukkede sig om hans opsvulmede lem. Fine lange strøg ned af skaftet, hvis ikke Jesper var liderlig før så var han det ihvertfald nu. Jesper kunne stadigt ikke se noget kun føle og høre – tilgengæld følte han meget kraftigere end han nogensinde havde gjort før, og Jesper kunne mærke hver et strøg på hans pik, og bare mandens finger strejfede hans krop satte alle følesanserne ind med fuld styrke.

Manden stoppede med at sutte Jespers pik, præcis lige før Jesper skulle til at komme. Jesper havde forsøgt at holde det tilbage længe men nu kunne han ikke mere, og præcis der stoppede manden. Jesper var både skuffet og spændt på en gang. Det var sgu vildt det her.

Jesper mærkede nu hvordan hans knæ blev skubbet op imod brystet og noget langt, næsten som en sprøjte blev ført op i hans røvhul. “Woooow” tænke Jesper det var en sprøjte, da han mærkede noget koldt cremet komme ud af røret. Det føltes som glidecreme. Men Jesper var ikke helt sikker.

Det blev han imidlertid hurtigt, for med et stak manden hans mandom op til Jespers hul og begyndte at presse den ind. Det gik ikke så stærkt. Han vidste tydeligvis godt selv, hvor stor han var. Jesper håbede virkeligt ikke at han var så stor som han føltes, for den manddom der , den føltes virkeligt massiv.

Jesper trak vejret dybt og pustede ud i et hurtigt sønderrivende pust da pikken gled op i ham….”Fuuuuuck, den VAR stor”. Manden pumpede nu hårdt men taktfast oppe i Jesper indtil han kom oppe i ham. Undervejs tænkte Jesper at han på en gang var både i himlen og på vej til at dø, og da han mærkede mandens sperm blive skudt ud i ham, vidste han at det her var udover det sædvanlige.

Manden trak sig ud, Jesper hørte Fendy sige, “Farvel og tak for hjælpen”. Hvorefter Fendy satte sig ned ved siden af Jesper og suttede hans pik af til Jesper kom i munden på hans ven.

Det var overvældene. Lige før de havde sagt godnat igår aftes havde Jesper bedt Fendy om at give ham en fed oplevelse……og den havde han fået til max nu !

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *