Jespers Jul #17: Gensyn med en gammel ven

julekalender rykker til Flensburg

Jespers Jul #17: Gensyn med en gammel ven

Jesper og Adam skiltes i Kolding. Adam skulle til fest og Jesper skulle videre til Flensburg. Jesper syntes egentligt, at det var lidt hårdt, men han glædede sig også helt vildt til, at se Fendy igen.

Ikke nok med, at han havde en halv times venten i Kolding, men klokken skulle også blive langt over ti før han var fremme. Heldigvis faldt Jesper i søvn under tog turen, så det føltes næsten ikke som om, at han havde været der.

Han vågnede ligesom toget rullede ind på Flensburg station. Jesper greb hans bagage og skyndte sig ud af toget, og dernede i den anden ende stod Fendy.

Fendy så virkeligt godt ud, hans hår var blevet farvet orange, det var kortklippet og Fendy selv havde en tanktop på, PVC bukser, smalle ret høje støvler og en kort læder jakke.

Nu fik Fendy så også øje på Jesper. “Heeeeeej ven”, råbte Fendy og de to faldt hinanden om halsen i en hjertelig krammer. Fendy fulgte Jesper ud til bilen – en fræk lille Golf.

De to drenge snakkede en smule om livet og hvordan det hele nu gik. Da de kom hjem i Fendys lejlighed førte han Jesper ind i gæsteværelset. Det var indrettet i sorte og røde farver og sengen var fyldt med læderstropper og reb.

“Kan du sove her?” spurgte Fendy. Det kunne Jesper. “Fint, for du får et hårdt program imorgen”, Fendy smilede skummelt og lukkede døren.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *